Stadstripp

Idag har jag och Emma varit på stan:) och kan ni tänka er? I morse kom jag upp halv 10, måste vara nån form av rekord för mig när jag är ledig. Jag var jävligt trött visserligen MEN jag tog mig upp iaf och det är väl ändå det som räknas;) Jag åt frukost och klädde mig innan jag tog mammas bil och hämtade upp Emma. Vi kom fram i stan runt 11 vilket var lagom:) Vi uträttade våra ärenden och lite till;P Jag köpte bl a ett par nya fotbollsskor för 500 spänn. Skorna kändes sköna och sen var de inte SÅ dyra heller. Fattar inte hur fotbollsskor kan kosta så jäkla mkt alltså:( Typ 95% av alla fotbollsskor inne i stan gick ju på minst 700 vilket jag tycker är jättedyrt. Visst det är ju säkert bra skor som håller ett tag men iaf. Jag känner inte att jag vill lägga ut så mkt på ett par skor, helst inte när jag är osäker på hur länge till jag kommer att spela fotboll. Borde köpa ny benskydd också egentligen men jag ids inte. De jag har duger ändå säsongen ut, helt klart:P

I stan köpte jag också en vit bh och ett jättebilligt blått halterneck-linne på rea (jag älskar verkligen rea;) ). Jag och Emma kilade också in på arbetsförmedlingen och pratade lite med dem. Vi gick också och fikade på UH. Tyvärr var räkbaguetterna slut så jag fick ta en räkmacka istället som var mkt dyrare men, men...god var den iaf:)

Efter att vi uträttat de ärenden vi skulle åkte vi hem.
Känns som att det blev en väldigt lyckad statsrunda med trevligt sällskap:) Måste också säga att det är lite roligt att gå upp tidigt eftersom dagarna blir så mkt längre då. Känns som att jag hunnit gjort jättemkt idag och trots det är klockan BARA 4. Det gillar jag:) synd bara att jag ska vara så jäkla morgontrött och att det därför är SÅ otroligt drygt att gå upp tidigt. Nåväl, imorrn ska jag också försöka kliva upp tidigt och uträtta lite här hemma (jag är nämligen ledig då), jag borde åtminstone kunna komma upp 10-10.30.

Nu ska jag ta och kika vidare här och dona på lite men jag skriver kanske senare ikväll efter att jag tränat. Jag ska träna fotboll kl 6 nämligen:P Tror inte jag kommer använda mina nya skor då dock, måste gå in de lite mer först så jag vet att jag säkert vill ha dem. Njut av solen nu allihop och ta vara på det som återstår av denna dag! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0