Tung OS-dag hittills

Jag lyckades komma upp redan kl 6 idag eftersom jag skulle se Sveriges kvartsfinal i handboll mot Norge. Tyvärr gick det inte så bra för våra damhandbollsspelare utan Norge vann ganska komfortabelt med ett par mål efter att ha ledat hela matchen. Det var lite tråkigt, hade ju varit kul att nå en semi men Norge är tydligen de som dominerat de senaste åren så det är väl inte så konstigt då att de slår oss. Det är bara att ta nya tag.

Jag såg också en del på segling där vi hade svenske Magnus Myrgren med. Dess värre gick det inte nå bra för han heller, han kom olyckligt bland de sista båtarna redan från början och kunde därifrån sedan omöjligt komma ikapp. Måste erkänna att det var första gången jag såg segling överhuvudtaget så jag hade inte driekt någon koll på reglerna och sådär men det var lite smått intressant att se ändå även om det som sagt inte gick så bra för svensken.

Senare idag är det dags för Stefan Holm att hoppa höjdhoppsfinal och det kommer bli väldigt spännande.
Jag hoppas verkligen på ett guld men har ändå bestämt mig för att förbereda mig på att det inte blir ett guld. På så vis slipper man bli besviken iaf och blir istället bara positivt överaskad om det skulle bli ett guld. Kl 13.15 kör finalen igång och då kommer jag verkligen hålla tummarna för ännu en medalj och allra helst ett guld även om jag som sagt var inte vågar hoppas på det alltför mkt.

Jag hoppas verkligen att vi kan ta en lr ett par medaljer idag för det behövs. Det skulle sitta riktigt fint. Herregud, när till och med Norge ligger före oss i medaljligan så börjar man ju fundera. Det är ju en sak att de brukar kunna ligga före oss under vinter-OS men under sommar-OS!? Nej, då är det nånting som är fel. Jag håller verkligen mina tummar för dagens alla svenskar idag, den saken är säker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0