Jag ska till Kreta:D

Jag har blivit bjuden på en utomlandsresa, kan ni tänka er vad sjukt!? Jag som aldrig ens varit utomlands tidigare förutom  ett par dagars vistelse i Norge ska nu få vara iväg. Det känns riktigt roligt måste jag få säga. Vissa kanske tycker jag är lite småfjantig som blir så uppspelt över en sån här sak men för mig som aldrig ens varit utomlands känns det här hur jäkla spännande som helst:D Har alltid tänkt att det är annat folk som får möjlighet att fara utomlands, inte jag. Men nu är det alltså uppenbarligen min tur:D Jag har inte ens ett pass men det ska jag fixa så snart jag kan.



Det är pappa och Marianne som är så snälla och bjuder med mig på en resa till Kreta i början på oktober:)
Det är de två själva, Betty (min lillasyster) och jag som ska få fara iväg och vara borta i en hel vecka. Det känns verkligen hur kul och spännande som helst. Kommer säkerligen sakna alla här hemma bara men det är ju trots allt bara en vecka så det ska nog gå bra:). Vi ska bila ner till Sthlm och ta ett flyg därifrån på en söndagseftermiddag, minns inte datumet just nu men:P. Sen ska vi vara borta i en hel vecka så då kommer vi inte hem till Sverige igen föränn söndagen därpå. Jag ser verkligen fram emot denna resa och hoppas att den kommer bli lyckad. Fick reda på det för ca en vecka sedan men har inte velat skriva ut nånting här på bloggen tidigare eftersom jag inte säkert vetat att den skulle bli av, resan alltså. Jag har som inte riktigt vågat tro på det men nu ikväll har jag varit hos pappa och där har han, jag och Marianne bokat resan och hotellet vi ska bo på så nu finns det ingen återvändo längre:D Jag kommer att få fara utomlands denna höst!
- Kreta, soon i come! ;)

Kommentarer
Postat av: jenny

nice, jahaa okej hehe! :) jag kunde se hem till arnäs i alla fall :) hehe! det kostar 50kr tur och retur! fan va härligtr det låter med utlandsresa...blir ju avis!! när ska jag hinna/ha råd att åka utomlands då? haha, typ om 3 år kanske :P

2008-08-17 @ 23:53:20
URL: http://www.metrobloggen.se/viklund
Postat av: Sofia

Va härligt, jag vill också fara utomlands:D

Jag vet inte vad de blir till helgen, ylva ville dra ihop klassen för fest:) skulle vara kul:) vad ska du göra då?:)

2008-08-18 @ 13:57:12
URL: http://rosesrred.blogg.se/
Postat av: carro

jaa jag hoppas att det blir en tredje film! :)

haha nej gammal fil är aldrig mysigt;P

Härligt det lät med en utlandsresa! jag förstår att du är glad för det är ju så underbart härligt att få fara iväg till värmen och bort från vardagen! Jag ska till lanzarote till påsk en vecka och jag längtar dit hihi! :)

Vovvarna hälsar till dig! :)

2008-08-18 @ 14:00:03
URL: http://carro89.blogg.se/
Postat av: jenny

aahaa okej! ja men det blir härligt för dig :) hehe ja jag hade tänkt att försöka spara undan pengar så gott det går! hmm ja men ylva ska ju ha avskedsfest på lördag, så då lär jag ju gå ut :D själv?

2008-08-18 @ 17:51:47
URL: http://www.metrobloggen.se/viklund

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0