Nostalgi <3

Igår hade jag en nostalgikväll med att se gamla hederliga "Fångarna på fortet". Haha, snacka om roligt det var att se alltså:D Det var ett av mina absoluta favoritprogram när jag var yngre och det var ett oräknerligt antal fredagar som jag spenderade framför tvn p g a det. Förstår inte varför man tagit bort såna här goa och sköna program till förmån för knäppa och helidiotiska dokussåpor av alla dess slag. Det är faktiskt jävligt sorgligt;( Och inte finns det nån dvd att köpa med gamla "Fångarna-på-fortet"-avsnitt heller - nej, nej!:( Fan, vad less man blir. Det är tur att man har kvar några enstaka inspelade program iaf från Gundes tid. - Nej, det var bättre förr...iaf med tanke på detta!

- Se själva och njuuut av nostalgin :D


Kommentarer
Postat av: jenny

ja när man var yngre så var fångarna på fortet mycket underhållande..men jag personligen tror inte att jag skulle tycka att det var lika underhållande nu. Visst det är roligt att kolla på för nostalgins skull..men annars så vet jag inte. Hehe! :)

2008-08-13 @ 16:20:00
URL: http://www.metrobloggen.se/viklund
Postat av: Mikaela

sv; okey låter kul d :P ja har spelat innebandy i 4 år och dansat i 10. Dans är hela mitt liv kan man säga :P Jo OS är kul. ha de bra du me tack

2008-08-13 @ 17:38:13
URL: http://miiikaelas.blogg.se/
Postat av: Ylva

Fortet är en kär gammal klassiker ;)

2008-08-13 @ 20:12:24
URL: http://www.metrobloggen.se/ydh

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0