Friday so far

Idag har jag haft en ganska bra skoldag. Jag var/är inte lika trött som jag brukar vara på fredagar, det känns skönt. Det beror förmodligen på att jag kunde ta en välbehövlig (men kanske dock onödigt lång?) sovmorgon igår. Jaja, man klagar inte iaf tvärtom! Det känns skönt att vara piggare än vanligt:)

I morse gjorde jag teckenspråksprov. Det gick fint, förutom att jag kanske missade på 3-4 ord men eftersom det var 50 jag skulle tyda så är de 4 det inte mkt för världen. Jag hoppas/tror det gick bra:) Verkligen skönt att ha det bortgjort iaf! :D

Sedan hade vi religionlektion där jag fortsatte skriva på min dryga etik-uppgift. Det gick hyfsat. Innan lektionens slut passa jag på att fråga Nils och Tobias (lärarna) om lite saker. Jag hoppas verkligen jag kan få till det bra trots att det är jävligt krångligt. Jag måste jobba i helgen.

På lunchen satt jag och snackade skit med Ylva, trevligt värre hehe;) Efter lunchen hade vi historia där vi skulle fortsätta jobba med våra sv-tal till nästa vecka. Och självklart skulle både Sandra vara borta (pga nåt möte lr liknande) och Isadora (förmodligen pga sjukdom). Jag var med andra ord ensam i min grupp så det var ju perfekt lr inte. Jag gjorde så gott jag kunde iaf och fixade några bilder och text på overhead. Jag gjorde det jag tyckte var bra. Klagar de andra får de väl göra nåt bättre själv lr nåt:P. Jag menar är man borta så är man, då kan man ju inte göra så mkt åt det. Men jag som är på lektionen måste ju kunna jobba trots att jag inte kan fråga de andra om saker och ting. Jag tror väl inte det ska vara några större klagomål på de saker jag gjort iaf. Jag hoppas dock verkligen att de är på skolan på måndag, annars kommer det inte gå bra med tanke på att redovisningen är på tisdag:/ Vi behöver planera upp vem som ska säga vad osv.

Efter historian hade vi idrott. Jag gick och pratade lite med min idrottslärare Johan och sedan gick jag upp till sjukhuset och bytte om. Jag skulle nämligen åka skidor med min mamma i skogen bredvid sjukhuset. Efter att vi bytt om gav vi oss iväg. Föret var väl inte det bästa. Det var blötsnö så skidorna sög fast i spåret men det gjorde inte så mkt. Hehe, man fick jobba desto mer för att komma framåt ist så det var kanske ganska bra. Vet inte exakt hur många km vi åkte men säkert runt 7 km. Skönt var det iaf.!

Efter skidturen har jag duschat och sedan har jag inte hunnit göra nå mer. Ska strax åka hem med Jimmi. Skulle åka med min mamma egentligen men hon skulle handla och hämta upp Betty så det tar mkt längre tid. Jag vill hem snabbt så jag kan ta mig något att äta, börjar bli hungrig:P Jag hoppas Jimmi ringer snart så man kan få fara hem. Jimmi skulle dock in en snabbis på nån affär och köpa ut nå kablar,  men det lär ju inte ta så lång tid.

Ha en fortsatt bra dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0