Gårdagen & dagens skidplaner

Snart ska jag fara iväg och åka skidor på fjället med mamma, Helena och ev också Micke. Ska bli riktigt skönt. Var ett tag sen jag tränade riktigt ordentligt nu. Igårkväll gick jag dock 8 km minst med min mp3, men det kallar jag inte någon riktig träning direkt. Igår hade jag hur mkt ork som helst så det var lite synd att jag inte kunde ta mig ut och springa. Största problemet var att jag var hos Jimmi och då hade jag inga träningskläder överhuvudtaget därför blev det alltså en promenad med Jimmis täckbyxor ist, hehe.

Igår städade jag massa i Jimmis hus också. Dammsög hela övervånigen och nedervåningen, det ni;)
Dessutom gick jag runt och plockade med saker en hel del också (la saker på rätt plats, slängde vissa saker mm). Jag kan vara ett riktigt "städ-freak" ibland alltså men snyggt blir det iaf:)

Igår for vi och pantade burkarna och handlade. Hehe, var hur många brukar som helst. Var ju ca ett halvår sen vi pantade sist så det vart över hundra spänn. Det var inte dåligt. Smart av oss att överbelasta pantingsatuomaten på Ica också haha, lr inte:P Tur det bara hände en gång iaf xD

Gårdagskvällen ägnade jag bl a åt att:
- göra/äta tacos
- äta blåbärspaj med vaniljkräm
- spela "Chicago" ( Weppan hade lyckats glömma mitt poker-spel, tråkigt:( )
- Se en hel del filmer (Resident Evil, Hitch bl a....blev för mkt filmer enligt mig)
- duscha

Vart en ganska lyckad kväll även om det som sagt blev lite för mkt filmer. Jag blir så less när man ska se film efter film, jag vill göra andra saker. Jag fick dock spela en del också som tur var. Men det var bara hälften så lite spelande som det var filmtittande,suck:( Lyckades somna ifrån sista filmen t om, blev väckt runt 5 av Jimmi som sa att vi skulle upp och lägga oss. Jojo, så kan det gå om klockan är mkt och man är uttråkad.

Nej, nu kommer nog mamma snart med mina skidåkningskläder. Då ska jag bara byta om och sen ska vi fara och åka. Jag ska ösa som faan i skidspåret iaf, den saken är säker;) Hoppas ni får en mysig dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0