Promenad-dags

Vaknade betydligt tidigare idag jämfört med igår, skönt:) Nu kanske man tom. hinner göra lite grejer idag jämfört med gårdagen. Är väldigt fint väder ute idag, soligt och fintt. Just därför ska jag strax ta mig en promenad med min mp3. Kommer nog bli skönt:)

Efter det ska jag försöka börja med mitt psykologi-arbete. Lutar åt att jag kommer att ta frågeställningen: "Vilken betydelse har drömmar för oss?".

Snackade nyss i mobilen med Ylva. Vi pratade om lite allt möjligt, bl a om att fara utomlands och jobba. Det skulle vara jävligt kul. Jag vill verkligen se mig omkring i den här världen och man borde väl passa på nu när man är ung, lr? Nackdelen är väl att man inte kommer ha några pengar över efter att man jobbat i tex England ett halvår men ist har man förstås fått en hel del erfarenheter. Självklart skulle det dock vara bra att ha lite pengar över också eftersom man troligen kommer börja studera inom en snar framtid. Har man inte några pengar just då måste man ju ta jävligt mkt studielån vilket inte är så bra:/ Jaja, vi får se hur det blir. Jag vet ju iaf att Ylva kanske kan följa med om jag skulle vilja göra nåt sånt äventyr:) vilket är bra.

Nej, nu ska bege mig ut i solen. Bloggar nog mer senare. Ta vara på dagen!

Kommentarer
Postat av: erika

Jag ska också ta mig ut i solen snart. Ska bli så himla skönt

2008-03-04 @ 12:38:47
URL: http://yummiemummie.blogg.se
Postat av: Ylva

Fan vad kul att bo i London :) Let's do it!

2008-03-04 @ 22:31:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0