Drömdagbok?

Har drömt så oerhört mkt inatt att det finns inte. Har drömt mkt hela detta sportlov egentligen och jag tycker det är så jäkla intressant. Vill verkligen veta vad mina drömmar betyder men jag kan bara inte förstå dem, hur mkt jag än försöker. Funderar starkt på att börja skriva en s.k. drömdagbok, på så vis kan man förhoppningsvis se ett mönster över drömmarna och förstå innebörden bättre. Problemet blir väl när jag vanligtvis går i skolan under vardagarna - Hur fasen ska jag hinna med att skriva drömdagbok då? Jag är ju verkligen skittrött på mornarna och det är ju knappt jag hinner det lilla jag gör nu. Jag måste nog försöka gå upp betydligt tidigare än vad jag gör nu plus att jag måste börja lägga mig tidigare om kvällarna. Gör jag inte det kommer det aldrig att funka. Jag hoppas innerligt att det ska funka för det vore så jäkla intressant att se ett mönster över det man drömmer.

Jag har alltid varit fascinerad av drömmar och när jag dessutom nu skriver ett psykologi-arbete om dem blir det ännu intressantare!
Fan, vad spännande det skulle vara att jobba som drömforskare lr liknande:) Kanske är nåt man borde satsa på. Fast jag tror först och främst man måste lära sig att tolka sina drömmar själv. Jag tror alltså, som en del andra, att man bäst sj förstår sina drömmar.
- Jag önskar verkligen att jag en vacker dag kan förstå mina drömmar!

Kommentarer
Postat av: Jenny

ja det var helt underbart :D jag ska träffa hanna ikväll :):) sedam vet jag inte...du då?

2008-03-08 @ 16:49:49
URL: http://viklund.blogg.se
Postat av: Ylva

härmapa ;)

2008-03-09 @ 20:03:43
URL: http://hockeyflickan.blogg.se
Postat av: Angelica

Hej hopp! Jag ska också skriva om något om drömmar på psykologin:D utan att jag viste om att du också hade det. Haft en bra lovvecka?

2008-03-10 @ 04:58:28
URL: http://angelica89.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0