Kvällsaktivitet: att sova

Jaha, så var den här kvällen över. Så vad har man då ägnat kvällen åt? Haha, gissa tre ggr. Det börjar på S och slutar på OVA. Jag har alltså ägnat kvällen åt att sova(!) Fan, vad kass man är ibland alltså. Missade tom. Hockeykväll:( Men är man trött så är man och det var jag verkligen idag. Hoppas jag är betydligt piggare imorrn så jag orkar göra nåt  vettigt, lr åtminstone halvvettigt, hela dagen.

Innan jag somnade försökte jag läsa lite i mina lånade böcker om läkaretik men jag blev inte nå klokare direkt. Suck, hur tusan ska jag få till mitt etik-arbete? Man blir bara snurrig av alltihop. Tur det inte ska vara inlämnat föränn på tisdag nästa vecka iaf.
- Nån som kan mycket om läkaretik lr vet av nån bra och vettig sida där man kan få tag på info om den svenska läkaretikens syn på aktiv dödshjälp?

Imorrn blir det förhoppningsvis en lugn dag i skolan iaf. Slutar 3 men förhoppningsvis kan jag gå tidigare så jag hinner med min kära kvart-i-3-buss. Sista lektionen ska vi nämligen förmodligen bara prata betyg med vår multimedia-lärare. Fan, vad skönt att kunna avsluta en kurs nu! Nu kommer man få två hål i veckan som man kan använda till vad man vill.

Kommer inte på nåt mer att skriva för tillfället och det är väl lika bra,  'cause I have to sleep! Dock vet jag inte om jag kan sova eftersom jag nyligen sovt ett x antal timmar men det märks. Om inte annat kanske jag skriver ett inlägg här igen, vem vet? Jaja, hoppas ni har haft en mysig kväll i vilket fall som helst! God natt och dröm sött!

Kommentarer
Postat av: Carro

Marika: Va kul! Hoppas dom vill komma tillbaka;) Jaaa skolan känns hel-tung just nu:S Fattar inte hur jag ska hinna allt...

2008-03-11 @ 13:36:16
URL: http://carro89.blogg.se
Postat av: Carro

Jag somnade 9 igår, haha! Vilket är tidigt för mig;) Jag tycker att det verkade som du kommit igång bra med etiken:) Men att den ska vara klart på tisdag känns bara galet!! :S

2008-03-11 @ 13:37:50
URL: http://carro89.blogg.se
Postat av: Carro

Japp precis man får jobba stenhårt hemma, drygt!

Psykologin går bättre än etiken faktiskt, har bara slutdiskussionen kvar:) Hur går psykologin för dig?:)

Menar du på fredag? För då hade jag tänkt att hålla i yoga och du får väldigt gärna vara med! ;D

2008-03-11 @ 14:02:13
URL: http://carro89.blogg.se
Postat av: dookie

svar: hej igen (: nope, inget sånt inlägg men det kanske kommer ;) ingen som frågat om det förr, men jag kan ju skriva ett för skoj skull. why not!

2008-03-11 @ 14:09:42
URL: http://dookie.blogg.se
Postat av: dookie

svar: haha :P
jodå, men är bra trött nu. du då, bra dag?

2008-03-11 @ 16:28:19
URL: http://dookie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0