Oj, fotboll på lördag!

Måste få skryta med att jag varit rätt duktig ikväll:) Jag har först och främst skrivit klart mitt CV och skrivit ut det, sedan har jag också fixat lite med psykologin och äntligen mejlat iväg det. Mejlade iväg rapporten med en viss ångest iofs, känns som att jag kanske kunde/borde ha gjort vissa saker bättre men å andra sidan har jag ingen mer motivation och ork att ägna mer tid på det där jäkla arbetet så skitsamma egentligen. Nu slipper man tänka mer på det och det finns ingen återvändo - så det så!

En förvånande sak var att min fotbollstränare ringde och bad mig vara med i DM nu i helgen! Detta alltså trots att jag inte tränat en endaste gång i år(!) Snacka om konstigt men tydligen så hade de väldigt lite folk. De hade bara 2 avbytare vilket är ganska lite, helst med tanke på att det ska spelas 4 matcher. I och för sig är matcherna bara 2*25 men ändå. Jag tackade iaf "Ja" men sa att dem fick ha med mig på egen risk, haha (med tanke på att det var ett halvår sen jag sist ens rörde en fotboll). Vet knappt vilka som spelar i våra lag i år så det ska bli lite spännande. De flesta lär man väl känna igen sen förra säsongen men några nya ansikten brukar det ju alltid vara. Jag hoppas iaf det kommer gå bra för mig på lördag med fotbollsspelandet (ja, så bra som det kan gå med tanke på omständigheterna dvs).

Imorgon ska jag in till stan med bussen. Måste gå runt och försöka höra mig för om nå sommarjobb på lite ställen. Det känns jobbigt *suck*. Gillar inte att tränga mig på men man måste ju i ett sådant här fall tyvärr. Får se om Helena kan följa med till stan lr om hon kanske måste tillbaka till Umeå? Jag hoppas hon kan följa mig till stan, det skulle vara kul. Tråkigt om hon måste tillbaka till Umeå redan ju:( Tänkte ju att hon skulle stanna över helgen åtminstone. Det är kul när hon är här hemma där hon ju faktiskt hör hemma! Hehe, nu var jag allt bra klurig va...lr kanske inte:P. Jag är ganska trött känner jag. Det tar på krafterna att åka nästan 3 mil skidor, skriva ett vettigt CV och fixa med en psykologi-rapport på en dag - allra helst när man bara sovit typ 4 timmar natten innan!

Måste fixa med ansökningar till jobb i Norge i morgon också. Samt fixa i ordning matchkläder och sånt till lördagens DM-matcher. Samlingen är redan kl 8 på lördagmorgon tydligen därför kan det ju vara en fördel att ha gjort i ordning grejerna man ska ha med kvällen innan.

Well, time to sleep for me now....Good night my friends!

Kommentarer
Postat av: Angelica

haha jag hade tänkt att sluta äta godis för en månad och jag nu skulle kunna hålla det. jag konsumerar mer godis än mat på en dag dvs jag äter mig mätt på godis även fast det inte är vikten jag oroar mig för utan det är min hälsa. så jag ska se om jag kan hålla mig:s en månad är mycket för mig, kan ju inte ens hålla mig från godis en hel dag

2008-03-28 @ 09:28:21
URL: http://angelica89.blogg.se
Postat av: Anna

Jo det gör han sedan i Januari. Han verkar ha det jättebra där. Det tycker jag du ska göra. Mitt lov har varit lugnt och skönt. Ditt då?

2008-03-28 @ 14:58:42
URL: http://annabr.blogg.se/lingon/
Postat av: sunkan

va duktig du är! nu har du gjort bort dom grejerna, måste kännas Jätteskönt! ^^
ah, va roligt hörru! det är nog inga problem.. du har det fortfarande i huvet ;)
å så mycke som du har hållit igång nu har du inga problem me kondisen heller:)

haha, jag åka skidor lika mycke å långt som du orkar jag nog inte XP
haha, fotbol!? nja, skulle inte tro det, har världens sämsta bollsinne :P
hehe, om jag skulle åka skidor me dej tror jag att vi skulle va hemma igen tidigast nästa dag XDD
men det skulle kanske va skoj å prova på nångång, men jag har inga skidor.. :P

2008-03-28 @ 23:41:17
URL: http://tvxq.bilddagboken.se
Postat av: sunkan

LYCKA TILL!!! tror det komma gå toppen! :D

2008-03-28 @ 23:42:27
URL: http://tvxq.bilddagboken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0