Plugg- & hockeykväll

Kunde inte somna igårnatt, typiskt nog. Men så går det väl när man sovt tidigare under kvällen, antar jag. Låg väl vaken i sisådär en timme (till halv 1) innan jag äntligen kunde somna. Det var irriterande. Brukar aldrig ha problem med att somna i vanliga fall. Nåja, nån gång i morse lyckades dunka huvudet hårt i väggen också i sömnen av nån underlig anledning:S fattar inte varför jag gjorde det men tydligen gjorde jag det. Vaknade av smällen som blev och av att mitt huvud sedan värkte. Vad konstig man är ibland:S Varför skada sig sj i sömnen liksom?:(

Skoldagen har varit sisådär. Kan verkligen inte förstå mig på en viss lärare som vi har. Hur kan man som lärare ta en lektion där vi egentligen har ett helt annant ämne för att ägna mer tid åt ämnet läraren har? Det tycker jag är jävligt sjukt! Helst när vissa i klassen har andra lektioner på den där tiden egentligen. Man har ett visst antal timmar av varje ämne i veckan och det ska man utnyttja, lärare kan väl inte bara kasta in mer timmar till höger och vänster lr har jag fel? Man är väl för feg med att säga ifrån egentligen och det är egentligen rätt synd. Ibland önskar jag att man vore modigare men man måste ju tänka på att man ska få ett betyg så smånigom också.

Måste säga att jag är rätt spänd i ryggen också:( - inget bra. Är väl förmodligen för att man stressar för mkt över alla grejer. Det är jävligt tur att det snart är påsklov alltså! Två skoldagar har gått och man är redan lika stressad som man var innan sportlovet i princip, bådar inte gott detta alltså! Ändå finns det bra många som har mkt mer skolsaker att göra än mig för tillfället, pga att de inte lämnat in arbeten i tid förut osv. Herregud, vågar knappt tänka mig hur jag skulle ha mått om jag hade haft dubbelt så mkt saker att göra jämfört med vad jag har nu.

Nu ska jag försöka plugga lite innan hockeyn börjar klockan 7.
Det kommer nog bli en jävligt spännande match. Jag hoppas innerligt att Modo vinner, det skulle vara riktigt skönt. Men Timrå har hemmaplan så det kommer bli jävligt tufft. Jaja, innan dess har jag en rolig etik-uppgift att göra och ett dröm-arbete, känns skitkul lr inte:(. Jaja, är lika bra att ta itu med skiten innan man börjar beklaga sig alltför mkt.

Hoppas ni mår bra och får en bra kväll!

Kommentarer
Postat av: dookie

svar: brukar va så :/
jag tvättar till 18, sen blir det tv för hela slanten. skulle behöva till ica, men orkar nog inte hehe.

2008-03-11 @ 16:50:01
URL: http://dookie.blogg.se
Postat av: Carro

Va bra, jobbigt om båda arbeterna skulle gå tungt liksom:) Jag tänkte försöka plugga ikväll:/ Vad hittar du på?

Hahaha jag fattade att du menade på fredag hihi;) Do that;) Skulle va kul om du va me hihi!

2008-03-11 @ 19:25:10
URL: http://carro89.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0