Drömarbete & datalagning

Har precis skrivit och fixat till en del på mitt drömarbete till psykologin. Arbetet är lite bättre nu än förut även om det säkert fof finns en del saker kvar att fixa. Det börjar närma sig att det är helt färdigt nu iaf, skönt:) vill kunna göra det färdigt och mejla in det till läraren så snat som möjligt så jag får det ur världen. Måste be mamma läsa igenom det också och få lite tips.

Medans jag har jobbat med mitt arbete har Jimmi varit ute och bytt däck på sin Toyota eftersom det förra däcket haft en punktering. Just nu håller han på att limma fast nå grejs på BMW:n. Hoppas han kommer in snart.

Om ett litet tag ska vi fara hem till min mor för att förhoppningsvis laga min dator. Sedan blir det väl till att laga nån mat och göra nåt annat trevligt, vad vet jag inte ännu men det visar sig nog.

Igårkväll spelade jag kortspelet "Plump" med Betty, Mange, Micke och Åsa. Gick ganska bra för mig:) Jag kom tvåa. Betty den djävulen vann;P Hon plumpade bara en enda gång, hur nu det gick till?
Efter "plump-spelandet" for Micke, Helena, Stefan, Betty och jag ut och åkte skidor. Det var riktigt skönt, som alltid. Är så mysigt att åka ute i mörkret i fullmånens och pannlampornas sken:) Vi åkte väl ca 5-6 km kanske, jäkla underbart:) Kanske blir det skidåkning ikväll också? Det skulle inte vara helt fel iaf, men vi får se.

Måste börja ta tag i saker och ting snart också. Göra ett CV och söka jobb exempelvis. Det är hög tid för det alltså om jag inte vill vara sommarjobbs-lös dvs:S Usch, nu blev jag stressad också. Jag hoppas jag har turen att komma in på nåt ställe.

Nej, nu ska vi nog fara hem till min mamma. Just det ja, kom på att jag måste stanna till i Bjästa och köpa mjölk till mamma också innan. Tur att jag kom på det nu, höll på att glömma bort det alltså. Ha det bra så länge!

Kommentarer
Postat av: Ylva

Jag tycker att jag ska komma till dig på onsdag :D då kan vi ha hockeykväll!

2008-03-24 @ 22:06:04
Postat av: Elizabet

Du är duktig du marika;)

2008-03-25 @ 07:36:30
URL: http://Http://Elizabet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0