Umeå-tripp & "Plumpen"

Idag har det varit en händelserik dag för min del därför har jag inte haft nån tid till att blogga föränn nu.

Började redan i morse då jag var illa tvungen att pallra mig upp redan kvart i 11 för att hinna med bussen in till stan (lr ja redan och redan men för mig är det tidigt iaf:P) som gick halv 12. Tydligen så hade nämligen min pappa varit tvungen att åka in till Manges lägenhet i stan där Betty låg och sov, haha. Betty sov så djupt att hon omöjligt vaknade av mobilen tydligen och just därför var min pappa tvungen att åka in för at få nå liv i hon. Egentligen hade jag tänkt att jag skulle börja åka hemifrån med pappa runt 12-1 i lugn och ro, men det gick alltså i stöpet. Det gick iaf rätt bra att åka buss också, även om jag hade det lite smått stressigt där vid frukost-ätningen.

När jag kommit in till stan kom pappa och plockade upp mig och sedan for vi och hämtade Betty. Sedan begav vi oss till Umeå. Väl i Umeå gick vi lite i Gallerian och tittade innan klockan hunnit bli så pass mkt att vi kunde tordas ringa Helena (hon hade nämligen nåt grupparbete fram till kl 3). Vi åkte efter det till hennes mysiga lägenhet och hälsade på samt fikade goda bullar och chokladkex:) - Mums! Efter det ville jag gärna se IKSU (ett stort sportcenter som finns i Ume) så vi begav oss dit och tittade lite. Snacka om stort alltså, man kan typ gå vilse där nästan haha:P

Sedan gick vi lite mer på stan. Mina två systrar gick mest på klädaffärer medan jag gick med pappa på bok-affärer. Var rea på oerhört många böcker men jag köpte ändå inget. Hittade en del intressanta böcker (om drömmar och om astrologi) men det var ingen som jag fastnade nå spec för därför sparade jag pengarna ist.

Efter att vi gått ungefär en timme(?) var det dags för käk.
Jag och pappa gick och letade efter nån bra restaurang och snart hittade vi en kinarestaurang som också hade pizza - Det fick duga. Jag beställde en "Mama-Mia-pizza" - Den var jättegod!:) Hehe, vågade alltså inte beställa nån Kina-mat men nästa gång kanske vem vet:P

När vi betalt och gått från restaurangen åkte vi hem till Övik igen. Trevligt nog visade det sig att Helena kunde följa med oss hem. Ska bli kul att umgås lite med henne nu under sista delen av sportlovet:)
- Välkommen hem syrran:D


Väl hemma ikväll har jag spelat kortspelet "Plumpen" med Betty, Mange, Åsa, Micke och Helena.
Gick väl lite upp och ner för mig men mest dåligt tyvärr haha. Vi spelade det rätt länge och det var spännande och kul:) Haha, blir en hel del gliringar oss syskon emellan också eftersom vi alla är så dåliga förlorare (även jag sj är det, det kan jag väl erkänna då;P). Alla vill verkligen vinna till varje pris så då kan ni ju tänka er själva;P

Efter kortspelandet har jag försökt ändra lite design på min blogg men tyvärr hade jag inte tålamod till att fixa nåt spec. Skulle försöka göra visningsbilden på mig större men då vart den så jäkla stor ist så det vart inte alls nå bra. Just därför ändrade jag tillbaka till den lilla(?) bild jag hade sedan tidigare.


Nej, nu måste jag banne mig sova. Lyckades ju bara sova knappt 5 h av *host* vissa anledningar som jag inte ska berätta här hahaxD Men det var hur som helst mitt eget fel att jag inte sov mer men det spelar ingen roll. Man lever ju bara en gång, inte sant? God natt på er iaf!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0