Löpning, kortspel & madrassåkning

Sov ganska länge idag men det var skönt:) Sedan åt jag frukost och spelade "President" med Betty, Mange och Helena. Gick inte så bra för mig tyvärr. Jag blev skit och vice-skit varje gång utom en gån då jag blev vice-president. När vi spelat ett par ggr blev vi less och vi bestämde oss för att ta oss ut i det ifna vädret. Jag kände för att springa eftersom jag inte tränat sen i måndags. De andra gick och åkte madrass och skulle göra upp en eld och grilla korv vid den sk. "Drömbacken" (den ligger ungefär 3 km från vårt hus).

Det gick sisådär för mig att springa.
Fick jävligt mkt mjälthugg vilket gjorde att jag var tvungen att gå och tom. stanna en del i mitten. Usch, vad ont det kan göra alltså! Är omöjligt i princip att fortsätta spirnga om man får så pass ont. Efter ett tag gick det iaf över och jag kunde springa den sista biten hem, vilket kändes bra. När jag kommit hem ringde jag till Mange och det visade sig att de skulle vara kvar i backen ett tag. Jag bestämde mig för att gå dit och åka/grilla lite jag med. Hehe, det var kul även om inte föret var det bästa precis. Jag orkade dock inte äta någon korv eftersom jag så nyligt hade ätit frukost. Efter ett litet tag var alla less och vi gick hem igen. Väl hemma tog jag en dusch (skönt!) sedan hjälptes vi alla åt att göra i ordning en jättegod sallad som Mange visste receptet på:) -Mums! Den måste jag verkligen göra fler ggr.

Sedan spelade vi president igen och till en början gick det lika dåligt för mig som det gjort tidigare i morse men så tillslut vände min otur och jag gick en omgång från skit till President! - Fan, vad klockrent alltså! Hehe, jag blev väldigt chockad om jag säger som så men det var riktigt skönt! De 4-5 sista omgångarna blev jag vice-president lr president hela tiden och då klagar man ju inte. Extra gött att sluta som President sista omgången vi körde med:D Jag slutade som en segrare med andra ord;) - Det är så det ska vara!

Efter det kortspelandet har jag inte gjort något mer. Lr jo föresten jag har röjt litegrann på rummet och sedan började jag skriva detta blogginlägg. Strax kommer nog Jimmi hit och jag hoppas vi ska spela nåt spel då lr liknande. Hoppas inte folk är tråkiga av sig och säger att de inte vill vara med:(  Sånt gillar jag inte.

Nej, nu ska jag fortsätta kolla runt lite här. Hoppas ni får en avkopplande kväll!

Kommentarer
Postat av: Carro

Tack desamma tjejen! :)
Kent var BÄST! Vad säger du? ;)

2008-03-08 @ 13:41:17
URL: http://carro89.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0