Skidor, hockey och mera skidor

Gårdagen
Igår åkte jag först skidor på fjället med mamma och Helena. Vi åkte milspåret dit och kortspåret hem vilket innebar att vi åkte ca 1,6 km totalt. Rätt bra faktiskt. Synd bara att det inte ger nåt att träna dagen efter man druckit alkohol:( Men, men det gjorde inte så mkt. Jag tror och hoppas att det ger litegrann ändå.

När vi kom hem körde vi igång med att göra tacos. Hehe, jag åt alltså tacos igen (åt jud et i fredgas också) men det gjorde ingenting alls eftersom tacos är så jävla gott;) Efter tacos-ätningen sprang jag och Helena upp till pappa för att inte missa den sjunde och avgörande matchen mellan Frölunda och Färjestad. Gissa om jag blev glad över resultatet!? Hehe, jag vart jävligt glas;D Så jävla skönt att slippa det där soplaget Frölunda, herregud alltså.

Efter matchen följde jag med Betty, Mange och Micke ut för att åka skidor till ett så kallat Öderhus som vi har i skogen, ca 6 km från vårt hus. Jag kanske ska förklara för er att ödehuset är ett jättegammalt hus som ligger mitt ute i skogen. Det har börjat rasa en del och fönsterglas existerar inte. Det har börjar falla sönder helt enkelt även om det fof är relativt fräscht ändå med tanke på de antal år som gått sen någon bodde där.

När vi gav oss iväg på våra skidor så var det månljus ute så man såg ganska bra, åtminstone när man åkte på lägdorna. I skogen däremot var det mörkare men som tur var hade vi med oss varsin pannlampa. Det var lite halvläskigt att åka i skogen sådär runt 11 på natten men det gick ändå ganska bra. Hade aldrig vågat åka där alldeles ensam dock! När vi kom fram till Ödehuset så gick vi inte in, hehe var ingen som vågade typ. Eller ja, Micke vågade men ingen annan:P Betty ville dock inte att han skulle gå in ensam. Vi åkte ist hem igen och totalt åkte vi säkert 6 km iaf. Det är väl inte illa det. Totalt under denna dag åkte jag alltså över 2 mil skidor, det ni ;)

Efter skidåkningsturens skjutsade jag in Helena till stan med pappas bil. Hon skulle nämligen på Parken. Jag handlade också mjölk och gräddfil åt mamma på Statoil. Sedan for jag hem med pappas bil igen och sist men inte minst åkte jag med Jimmi till hans hus där jag slutligen sovde, mysigt:) Klockan vart dock ganska mycket innan jag slocknade.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0