Pajätning och spel

Kvällen har jag ägnat åt att spela spel, precis som jag ville innan. Det blev Monopol-spelade för fulla muggar. Vi var 7 stycken personer som spelade, vilket var lite väl många men det funkade väl hyfsat ändå. Man fick ganska lite gator men. Hehe, jag lyckades iaf förlora för jag hamnade på Normalmstorg där Mange (och Betty!) byggt hotell prrecis. Typiskt:/ Jaja, det gjorde inte så mkt att jag åkte ut ändå med tanke på att jag var rätt less sen innan. Är rätt jobbigt att spela spel på många personer ibland helst när man blir oense om reglerna och vissa personer blir sura för att de känner att de håller på att förlora och så. Alla i min familj är mer lr mindre dåliga förlorare, så är det bara. Sen blir det förstås också en hel del högljutt prat i största allmänhet med.

Efter Monopol-spelandet
(som tillslut slutade med att Helena vann efter många om och men) så började vi spela kortspelet "Plumpen" ist. Vi han dock inte spela så länge för strax efter att vi börjat hade mamma gjort klart sin hallon-blåbärspaj som hon ville bjuda oss alla på:) Därmed började vi käka den ist. - Den var fantastiskt god!
Efter paj-ätningen blev det inte något fortsatt spelande för alla började prata och diskutera saker och ting ist. Det var trevligt:)

Nu har jag suttit här sj på rummet och surfat runt på datorn ett tag. Är lugnt och skönt såhär om kvällarna nätterna, man behöver verkligen detta "lugn" ibland:) Jag är verkligen som mest aktiv och inspirerad den här tiden på dygnet alltså, sjukt men sant! Det är en sån här tid jag borde plugga osv egentligen. Ofta kan jag bli rätt tänkade också. Jag kan tänka på allt möjligt i mitt liv. Sjukt egentligen hur mkt man kan tänka och fundera på, man blir rakt snurrig.

image65
Slänger in en bild på mina katter bara för att de är så underbara och fina:) Älskar er sötnosar!

Jaja, ska nog ta och sova nu tror jag. Guten Nacht! (Bara för att jag vill imponera med att lite av mina tyskakunskaper sitter i fof, haha;P)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0