Hemma igen

Nu har jag kommit hem från träningen och jag hunnit äta upp en apelsin dessutom. Träningen gick rätt bra. Kändes att man inte tränat på en vecka (var lite seg och så) men annars så:P Nästa träning är inte föränn på söndag i Svedjeholmen. Fast det gör inte så mkt för mig att vi inte har nån träning på torsdag. Då ska jag ju ändå fara på Kent-konserten så:) - Det kommer bli ös! ;D

I morgon ska jag fara på Modo-Frölunda med Ylva. Jag ska få låna mammas bil in till stan, snällt:) Var ett bra tag sen jag var på hockey med Ylva så det kommer bli kul:) Hoppas Modo vinner bara, annars kommer jag inte bli glad alltså. Det var nog att de förlorade i lördags mot Fbk.

Ska försöka googla efter bra sidor där det står om drömmar nu tror jag. Om en kvart ska jag dock se på "Hockeykväll". Jag bloggar nog här om ett tag. Hej så länge!


Kommentarer
Postat av: Angelica

Jaha nä men det kan ju vara kul med andra personer också! nä jag for varken på klassfesten eller plattan, hade tänkt klassfesten men sedan när de sa att det var andra som skulle komma tyckte jag inte att det blev en klassfest. Sedan hade jag ingen bil heller. Kände skönt att vara hemma också.

2008-03-03 @ 21:29:57
URL: http://angelica89.blogg.se
Postat av: sunkan

oh no, jag glömde helt bort att ringa körkkö i måndags å säga att jag inte kunde komma, för jag jobbade >_> .. gu' va jobbigt.. när äre på söndag då?

2008-03-05 @ 00:02:04
Postat av: Rika

Vad jobbigt:( Men, men det är sånt som händer.
Jag är ganska så säker på att träningen är halv 7 på söndag i Svedjeholmen. Kan du komma då? Hur går det med jobbet btw?

2008-03-05 @ 00:47:20
URL: http://hockeyrika.blogg.se
Postat av: sunkan

jo,det gör det.. men jag vet ju att det är trevligt då man ringer...
okej.. jag hoppas verkligen jag kan komma då, men jag tvivlar på det.. dom har väldigt ont om vikarier..
jo, det går bra.. det går bättre å bättre, men jag har inte riktigt kommit in i rutinerna än...

2008-03-05 @ 11:16:41
Postat av: Rika

Kul att höra att det går bra:) Okej, men jag hoppas vi ses på söndag iaf, det skulle vara trevligt. Ha en fin helg iaf! :)

2008-03-07 @ 19:36:05
URL: http://hockeyrika.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0