Kvällstur

Har precis duschat efter ännu en härlig skidtur. Den här gången var det bara Micke och jag som åkte. Vi åkte ca en timme så det blev väl kring 5 km kanske. Skönt, det var tråkigt att man inte kunde se månen bara. Den hade tydligen gått och gömt sig  nånstans.

Annars har jag inte gjort nåt särskilt ikväll direkt. Jag har skrivit ut mitt dröm-arbete och installerat in skrivaren på min dator. Det sistnämnda tog sin lilla tid. Skrev även ut mitt CV för att få en bättre översikt över hur det ser ut.

Imorrn måste jag försöka ta mig upp tidigt. Betydligt tidigare än idag! Tanken är att jag ska försöka städa litegrann på rummet ytterliggare (byta i sängen och dammsuga bl a) men sen om det blir av lr inte är en annan femma. Vidare ska jag väl försöka grejsa med mitt CV och förhoppningsvis åka skidor. Kommer alltså inte åka in till stan imorrn, det får bli på torsdag lr kanske fredag ist. Måste först fixa klart mitt CV.

Måste börja skicka in ansökningar om sommarjobb i Norge också. Vore fan läckert att åka dit och jobba ändå. Enda kruxet är väl att man inte kan norska men svenska och norska är ju relativt lika varandra ändå så det borde inte vara några större problem.

Imorrn ska Ylva komma och hälsa på mig, nice:) Vi ska se hockey (såklart!) och sen blir det kanske förmodligen nån Wallander lr Beckfilm också. Blir nog roligt. Vet inte vilken tid hon kommer men det lär visa sig. Hoppas hon inte kommer alltför tidigt bara. Haha, men det lär hon inte göra...hon känner ju mig så;)

Nej, ska ta och käka nåt nu och kanske se nån film lr surfa på Internet. Lutar åt filmtittande just nu. Natti!

Kommentarer
Postat av: sunkan

ja man får alltid hoppas på att det blir av som sagt.. ah, helgen efter den som komma nu, säg du? ja än finns det tid.. men jag börjar faktiskt tvivla på att det blir nåt.. känns som om man borde få veta nåt om det typ nu.. lr va vet jag...

nä det är verkligen inte roligt.. men det går nog över snart ;) vet inte va jag ska göra, inget speciellt faktiskt... haha va duktig du är, städa rummet skulle jag oxå behöva xD ..hehe du är verkligen duktig på å åka skidor! jag har blitt så skraj av skidåkning från skoltiden XP .. men det är säkert roligt då man åker frivilligt :D

2008-03-26 @ 14:14:16
URL: http://tvxq.bilddagboken.se
Postat av: sunkan

jag har bestämt mej för att begränsa min bilddagbok så inte vem som helst ska kunna läsa den...

lösenord: harrybarry

2008-03-26 @ 15:19:31
URL: http://tvxq.bilddagboken.se
Postat av: Angelica

haha jo det gick inte så bra att bygga kojan då det var massa is blandat med mjuk snö så man kom inte sä jävla lång och ändå höll man på som en galning. så vi körde fyrhjulign istället vilket också gillades av de små. Bygga lega är väl också en favorit. har du gjort under lovet då? läser att du håller på att skriva CV vart hade du tänkt söka eller ska du bara lämna in överalt och ingenstans?

2008-03-27 @ 08:34:21
URL: http://angelica89.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0