2,7 mils skidåkning känns

Här kommer en update på vad jag gjort de senaste timmarna.

Gårdagen
Det blev inte riktigt som jag tänkt mig men det funkade ändå.
Tänkte ju kliva upp tidigt för att städa rummet etc och hinna göra en hel del nödvändiga grejer, men det gick åt skogen. Mamma ringde och väckte mig redan kl 7 (jag hade tänkt kliva upp först vid 9-10) för att jag skulle väcka Helena. Helena skulle nämligen upp tidigt och skriva klart nån tenta och hade stängt av mobilen så mamma inte kunde nå henne. Jag var därför illa tvungen att å pallra mig upp ur sängen och väcka Helena ist. När jag sedan skulle lägga mig igen och sova så stördes jag av ett jävla oväsen. Det var radion som var igång på brorsans rum och det var inte låg volym alltså, det var hur högt som helst. För er som inte vet det ligger mitt och brorsans rum vägg i vägg. Jag bultade på brorsans dörr och skrek att han måste sänka volymen. Tydligen har han så jäkla hög volym för att han sj ska vakna, men det verkar han inte göra iaf:P så vad ger det? Att jag blev störd utav det. Jag var hur trött som helst men kunde ändå inte somna föränn ca 45 min senare. Ni kan ju gissa om jag sovde länge sen. Jag vaknade väl runt halv 1-1 och kände mig helt utmattad. Så var det med den tidiga uppstigningen.

Jag hann iaf dammsuga på rummet och plocka undan lite krims krams så det ser hyggligt ut just nu iaf. Sedan fixade jag med mitt drömarbtet ( det är i princip klart för att mejlas in nu, skönt:) ). Efter det gav jag mig iväg ut för ännu en i raden av skidturer detta påsklov. Jag åkte med Helena och Micke i skogen. Men efter att vi åkt ca en halvtimme var jag tvungen att vända hemåt eftersom Ylva snart skulle dyka upp. Åkte väl ca 5 km iaf, alltid nåt.

Jag och Ylva spenderade kvällen med att se hockey-semifinalerna och lite på matchen mellan Sverige-Brasilien uppe hos min far. Vi gick sedan hem till min mamma och började bädda i ordning Ylvas sovplats (en madrass på golvet:P). Vi poppade popcorn och blandade till en god saft och sedan låg vi vaken och pratade hur länge som helst. Haha, sjukt hur mkt man kan ha att prata om alltså. Klockan rann iväg så jäkla fort, plötsligt visade den på halv 5 och vi insåg att vi nog måste sova  för att orka leva imorrn (läs:idag) överhuvudtaget, haha. Det värsta var ju att vi hade planerta in att åka skidor med min far tidigt också så vi hade ju ställt alarm på 9(!)

Idag
När jag vaknade kände jag verkligen för att sova ut men jag kände ändå att det verkligen var dags för mig att vända tillbaka dygnet. Jag och Ylva tog oss upp tillslut och åt frukost. Ylva orkade inte åka nå skidor men jag bestämde mig för att fara. Måste passa på att åka skidor medans det finns snö. Ylva for hem medans jag åkte till Nätra Fjällskog (även kallat "fjället") med pappa, Helena och Micke. Vi åkte det sk "kortspåret" upp till Västanå fäbod, vilket är ca 6 km. Framme i fäboden åt vi mackor och drack kaffte/varm choklad. Jag drack emmelertid bara choklad, kaffe är äckligt!

När vi skulle åka hem ville Micke åka runt Skrike vilket tydligen är en bra bit. Helena ville också göra det. Jag tvekade länge om jag skulle åka runt Skrike jag med lr om jag bara skulle åka "milspåret" hem med pappa, tillslut bestämde jag mig ändå för att pröva "Skrike-sträckan" jag med. Shit, vad långt och seegt det var alltså! Oh my god! Kändes som att det var hur långt som helst. Berodde iofs säkert mkt på att jag aldrig åkt där förut heller och därför inte kände igen ett skit av vägen plus att jag bara sovt ca 4 timmar natten som var....men ändå - Det kändes långt!

Efter ca en timme kom jag och Helena äntligen fram till Näsbodarna där pappa och Micke väntade. Micke hade kommit dit ungefär en kvart före oss men det är bara för att han har vallningsbara skidor och därför har bättre glid, så det så! ;P Vi åkte iaf hem resten av vägen. Det var jävligt segt att åka på vissa ställen eftersom spåret blåst igen vid de öppna fälten. Det var uruselt glid på vissa partier med men vi kämpade och stog i och tillslut kom vi fram till bilen. Vi tog raka vägen hem eftersom pappa skulle på jobbet.

Väl hemma slängde jag i mig ett stort glas mjölk och ett lika stort glas med iskall oboy - Fan, vad gott det var alltså! Jag var jävligt mör och det är jag väl fof också egentligen men det är väl kanske inte så konstigt ändå med tanke på att jag totalt åkt skidor i 2.7 mil idag. Det är inte många som kan skryta med att ha åkt den sträckan på en dag;) Känns jävligt skönt såhär i efterhand iaf. Nu när jag har duschat och tagit på mig myskläder och min röda mysiga morgonrock:)

Nu ska jag slappa lite och titta runt på nätet sedan är det tänkt att jags ka försöka fixa till mitt CV litegrann.
Fick nämligen lite tips av Ylva igår - Thank u my dear friend:) Sedan ska jag ta och försöka kolla upp lite mer om Norge också plus mejla in psykologin så jag får den ur världen. Vore inte dumt att orka städa lite mer på rummet med, men det vet jag inte om jag priroriterar och orkar just nu:P Hehe, en sak i taget.

Dags att göra lite nytta! Sköt er och om er!

Kommentarer
Postat av: Angelica

jo med det är väl så det ska vara med små barn och helst om det inte är sina egna, de testar och töjer på gränserna för att se om de får som de vill.

Ja du jag ahr inte hunnit så mycket under lovet, varit på dop, passat barn, shoppa och delat ut två CV:n
jo jag vet inte säker om jag vill jobba där, han som är chef verkar vara lite annolunda. det är nämligen på konsum i hörnefos så det är inte långt från mig. skulle hellre vilja ha på ica där chefen verkade vara yber trevlig, så vad vet jag kanske jag får två erbjudanden :D

Hoppas det går bra för dig också, och som du säger är det säker många som delat ut och det gäller att man sticker ut från mångden när man skriver sitt CV. själv tycker jag att det var riktigt svårt, fast jag har ju lite plus att jag har jobbat på samma ställe 4 år i rad och det är nog ganska bra i ett CV för då vet dem ju att jag har skött mig bra :D

2008-03-27 @ 19:05:33
URL: http://angelica89.blogg.se
Postat av: sunkan

åå jag skulle blitt spritt språngande galen om jag vart störd så där då jag skulle sova >_>
jag kan bara inte sluta bli imponerad på dej hur mycke å hur långt du åker skidor! helst sanslöst :D
ska du söka nåt speciellt eller ska du bara söka för å söka?

jaså? gjorde dom? coolt! jag trodde mina va dom enda XD
tack~ det var trevligt.. haha mätt är bara förnamnet XP ... men jag har så dåligt samvete nu efter pizzan å tårtan, för jag är inge bra på å träna nu, då jag inte har hockeyn.. måste verkligen göra det >_>

ja, självklart ska du ha den... inget snack :)

2008-03-27 @ 20:16:41
URL: http://tvxq.bilddagboken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0