Stressigt i skolan

Det har varit en stressig dag idag!

 I morse innan svenskan tränade jag på teckenspråkshäftet. Det gick riktigt bra faktiskt. Tror jag kommer klara det där provet relativt bra även om jag just inte tränar så mkt mer inför fredag. Dock ska jag väl försöka träna lite till ändå lr jaa´det är  må¨lsättningen iaf sen om så blir fallet är en annan sak;)

Jaja, sedan var det dags för sv där vi ska göra ett tal om modernismens författare. Jag och Isadora har om Hunter S. Thompson . Problemet var att Isadora inte var där. Jag smsade henne och efter ett tag ringde hon och sa att hon var så sjuk att hon var hemma. "Typiskt, då måste jag jobba sj", tänkte jag men så blev inte fallet. Sandra ville vara i vår grupp ocksåm så då hoppade hon in och hjälpte mig. Det var bra:) Tycker vi fick till det riktigt bra. 

Sedan har Sandra och jag jobbat på geografi-redovisningen också. Vi har gjort en powerpoint som handlar om glaciärer. Det går sakta men säkert framåt även det, känns skönt:)

Sen har jag jobbat med projektarbetet. Jag och alla andra i min grupp har varit duktiga och kopierat upp en massa utvärderings-enkäter om vår hälsovecka och sedan delat ut dem till alla arbetslag. Förhoppningsvis ska de lärarna i sin tur dela ut de till sina elever.

Efter PA letade jag upp Tobias (vår religionslärare) och pratat med han om etik-uppgiften och sedan också Nils (filosofiläraren) och pratat även med han om uppgiften. Känns som att jag har blivit lite klokare nu om hur jag ska lägga upp det osv iaf, så det är bra:) Hoppas jag grejar uppgiften på ett bra sätt dock är det fof rätt krångligt men jag måste kämpa på.

En jävligt bra sak är att jag kan vara hemma imorrn och jobba med etiken och dröm-rapporten i lugn och ro. Vi har nämligen eget arbete på desa två lektioner imorrn. Sen har vi ingen multimedia tydligen och PA skiter min grupp i imorrn trots att vi har lektion egentligen. Alla ville hellre vara hemma och fixa de andra sakerna. Det känns ju jävligt onödigt att åka in för bara en lektion så det struntar även jag fullkomligt i. SÅ med andra ord kommer jag kunna sova ut länge imorrn. Fan, vad skönt och välbehövligt...längtar redan:)

Nej, nu har jag jävligt bråttom! Ska när på bibblan och lämna tillbaka en bok åt mamma och sedan ska jag på ÖA och blada för att samla in pengar till hockeylaget. Kommer väl hem kring 9-snåret kanske. Bloggar kanske då om ni har tur...lr kanske otur;)...Ha de bra iaf!

Kommentarer
Postat av: CAZZIS

Vilken/vilka bloggar läser du?:)

2008-03-12 @ 18:13:51
URL: http://cazzis.blogg.se
Postat av: sunkan

stressigt värre hörru, men snart är det över.. du får tänka på ljuset i tunneln ;)
det gick bra på bladningen~! ;D

2008-03-12 @ 21:00:51
URL: http://tvxq.bilddagboken.se
Postat av: sunkan

hehe, jag tyckte det gick jättefort.. men det kanske bara är för att det va längesen jag gjorde det så jag har inget å jämföra med :P .. om dom ringer ska jag jobba, annars vet jag faktiskt inte.. du då? ska du BARA plugga?

2008-03-12 @ 23:14:12
URL: http://tvxq.bilddagboken.se
Postat av: sunkan

haha, ja du har ganska dåligt tålamod, men jag gillar dej ändå ;D ..jag tyckte som sagt att det gick snabbt... aha, det låter nice!! går modo matchen på canal+? hoppas du får ordning å får klart dina arbeten imorrn, så du har de överstökat! :)

2008-03-12 @ 23:36:57
URL: http://tvxq.bilddagboken.se
Postat av: sunkan

åå, jag hoppas den går på C+!!! tack~! ^^
kramen! god natt! :)

2008-03-13 @ 00:40:53
URL: http://tvxq.bilddagboken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0