Etik, smärta & hockey

Idag har jag varit duktig och skrivit på etiken. Jag sov ganska länge så jag har inte hunnit gjort nåt annat speciellt idag. Det har väl gått ganska bra med att skriva. Jag är verkligen inte klar ännu men jag har iaf en grund nu. Nu är det bara till att finslipa den och så - det känns bra. Jag måste hinna färdigt till på tisdag och det tror jag också att jag kommer göra om jag baraär flitig och jobbar på. Det är  dock fortfarande jävligt komplicerat! Förstår inte heller riktigt hur man ska kunna jämföra de olika teorierna, likheter och olikheter? Tycker inte att det finns några likheter alls typ, bara olikheter. Ska försöka fråga lärarna om det imorrn .

Har även idag haft en hel del mensvärk konstigt nog. Kanske beror det på att jag inte tränat under de senaste dagarna, vad vet jag? Det kan ju vara en orsak iaf. Tur att jag har idrott imorrn på skolan, då ska jag träna av mig. Vet inte än om jag ska vara med på Carros yoga-pass eller om jag ska springa men det lutar just nu åt att jag vill springa istället. Det känns just nu som att jag skulle behöva göra nånting riktigt aktivt.

Nu ska jag strax gå upp till min pappa och titta på hockeyn. Kommer bli jävligt intressant. Jag hoppas Modo spöar skiten ur Timrå idag:) - Det skulle vara riktigt skönt! Jag ska ta och duscha också samt försöka träna på teckenspråks-häftet som jag ju har prov på imorrn. Måste försöka ta nåt att käka också känner jag. Ha en fin kväll!

Kommentarer
Postat av: Carro

tackar tackar;) Hör att även du varit flitig och pluggat på en hel del, bra jobbat! :)

2008-03-13 @ 20:38:43
URL: http://carro89.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0