Skitredovisning

Har nyss redovisat och det gick riktigt dåligt tyvärr:( - Ja, jag vet att jag brukar vara jävligt självkritisk men den här gången gick det verkligen dåligt. Kändes som att jag verkligen inte visst vad jag skulle säga (trots att jag läst igenom det många ggr innan) och stakade mig på orden jättemkt:S Uscha! Är så besviken på mig sj alltså, men men inte mkt man kan göra åt. Det är bara att hoppas på att det kommer gå bättre nästa gång. Får väl skylla på att vi "bara" haft en vecka på oss att göra detta informativa tal. Det kan jämföras med det nationella talet då vi hade typ 3 veckor på oss.

Känns som att alla andra är så jäkla bra förutom en själv också. Andra verkar inte ha några problem alls med att stå och prata tydligt och nästan helt utantill. Nej, någon talare kommer jag aldrig bli. Den saken är jag säker på iaf, det är inget för mig. 

Nu ska jag försöka läsa igenom min etik lite och sedan ska jag ta min buss hem, skönt. Har varit ganska allmänt negativ och less idag vilket inte är nå kul. Hoppas jag blir på bättre humör senare ikväll efter att jag gjort klart och mejlat etiken. Hej så länge! 


Kommentarer
Postat av: sunkan

va tråkigt att du känner så, men du ska veta att jag kände precis likadant, alla andra va såå bra på å stå framme å prata, medan jag inte alls va nå bra.. så du är inte ensam om det... men nu har du gjort bort det, så nu har du en grej mindre å göra;)

ja, precis det är ju betydligt lättare då man pratar om nåt man kan å är kanske mer intresserad av

haha, vilken liten tv ni har! hur kan ni se pucken? XP

2008-03-18 @ 15:50:08
URL: http://tvxq.bilddagboken.se
Postat av: Totte

Du, ofta känner man väl att det inte alls gått bra, fast att det i själva verket inte alls varit så tokigt som man själv tror...

Gravöl ikväll eller? Kom igen Modo!

2008-03-18 @ 22:46:57
URL: http://thomasjalkling.blogg.se
Postat av: Totte

Du frågade om jag brukar gå på HV´s matcher. Nej, det kan jag inte säga att jag gör. Jag följer HV via webben, Canal+ och Säsongskortet. Alla matcher! Till Kinnarps Arena kommer jag bara några gånger per år. Jag har ca 25 mil dit från Skåne. På onsdag har jag i alla fall biljett till Semifinal 2. Det blir great!

HHH

2008-03-19 @ 09:29:25
URL: http://thomasjalkling.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0