Redovisning på G

Sitter på skolan just nu och ska förbereda för en redovisning i eftermiddag. En redovsning om författaren Hunter Stockton Thompson. Blir bara så jäkla less över att folk i min redovisningsgrupp inte är på skolan! Visst förra veckan var en person sjuk och det är väl en sak då men när folk är hemma bara för att de är för slappa för att orka gå. Sånt stör mig nå djävulskt kan jag säga! Det drabbar ju alla i gruppen inte bara dem själva när det gör så, less man blir. Okej, personen i fråga kanske är sjuk också vem vet men jag tror knappast det. Hoppas verkligen personen kommer snart annars blir det problem:/

Annars har dagen gått ganska bra såhär långt. Efter skolan måste jag skriva klart etiken och skicka in den. Förhoppningsvis ska det väl inte ta så jäkla lång tid bara jag är lite smart och effektiv, hehe:P Efter det blir det till att se hockeyn förstås. Jag hoppas och tror Modo kan vinna ikväll igen men det kommer nog bli tuffare än igår har jag en känsla av. Timår kommer inte vika sig lätt, långt ifrån.

Nej, nu ska jag kanske ta och jobba litegrann för jag hörde nyss att personen som saknades i min grupp är på väg. Ha en fortsatt bra dag!

Kommentarer
Postat av: dookie

hej. njae, bara jobb som står på schemat :) själv då?

2008-03-18 @ 10:41:26
URL: http://dookie.blogg.se
Postat av: sunkan

åå redovisningar är det värsta jag vet >_> va bra att hon komma ändå, lycka till~!

jag förstår verkligen att det komma bli skönt me påsklov så hårt som du har slitit dom senaste veckorna ;)

vi ska kolla på matchen live ;) *kram*

2008-03-18 @ 10:50:51
URL: http://tvxq.bilddagboken.se
Postat av: mulin

Wiho! Tack för kommentaren. Då ska jag hålla mig till mitt otvättade hår! (:

2008-03-18 @ 11:26:11
URL: http://mvp.blogg.se
Postat av: sunkan

det ska jag göra! ^^ hehe det är ju nästan lika bra.. hur stor tv har han? (vi har en 46 tum, rätt så stor me andra ord, haha XP)

jao, dom ringde å frågade ifall jag kunde jobba ikväll.. men jag sa att jag inte kunde.. har lite dåligt samvete, men jag vill så gärna se matchen~!

redovisningen gick bra? kram

2008-03-18 @ 14:11:09
URL: http://tvxq.bilddagboken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0