Skärtorsdag

Sitter hemma hos Jimmi just nu och bloggar lite. Har haft en ganska slapp skoldag idag. Över hälften av klassen var inte ens där eftersom de flesta lektionerna vi hade idag inte var någon närvaro-koll på. Hade "eget arbete" både på projektarbete, multimedian och psykologin. Enda lektionen som vi hade "närvaro-koll" på var morgonens filosofi.

Jag tog iaf tillfället i akt och passade på att prata med Åke om rapporten till vårt projektarbete. Fattar inte hur vi ska kunna hinna göra den altlså. Efter påsklovet är det bara en enstaka månad tills den ska vara inne, en månad! Kommer nog bli jävligt stressig. Varför vi inte har börjat redan beror på att vi lämnat ut utvärderings-enkäter och nu ska vi sammasnställa dem, vilket är jävligt mycket jobb. Dels hade vi många frågor och dels är det jävligt många utvärderings-enkäter vi delat ut. Alla i vår grupp ska förhoppningsvis vara klar med sin "hög" efter påsklovet iaf. Jag var duktig och sammanställde en hel del av min hög nere i bibblan idag iaf, känns bra. Har bara lite kvar. Borde försöka göra klart det idag så man har gjort bort det.

Vidare har jag pratat med min lärare i multimedia framför allt ang. betyg och jag är nöjd, hehe:) Fick dessutom återigen veta att multimedia-kursen definitivt är slut nu. De enda som behöver komma är de som har rester kvar, vilket inte jag har:) - Skönt! Är bara att hoppas inte Lisa (vår sv- och historia-lärare tar) ytterligare multimedia-timmar till hennes ämnen:S

Runt halv 1 ringde Jimmi och sa att han var klar på sitt jobb. Jag åkte med han och vi for och handlade massa gott inför helgen (påskgodis och taco-saker bl a),
nice:) Weppan följde också med. När vi var klara och skulle fara hem till Jimmi ringde Jimmis mamma och frågade om jag möjligen skulle kunna köra hem Jessicas (Jimmis syrras) bil från stan till Bjästa. Jag sa att jag kunde det så det gjorde jag också. Jag körde en mörk Volvo som det stod "Princess" i rutan fram och bak på till Bjästa.

Nu sitter jag och chillar vid Jimmis dator medans Jimmi och Weppan ser på tv. Snart kommer mamma ringa och då ska vi tre fara hem till Västanå. Förhoppningsvis kommer min dator vara fixad senare ikväll eftersom jag och Jimmi ska ominstallera mitt Windows XP. Hoppas verkligen datorn kommer börja funka normalt då! Annars kommer jag fan bli galen alltså.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0