Slapp söndag hittills

Har haft en ganska lugn dag såhär långt. Gick upp sent, som vanligt nuförtiden men är det lov så är det;) Just nu sitter jag mest och väntar på att klockan ska bli 5 så vi kan fara till Jimmis farmor och farfar och äta. Vi är nämligen bjudna på middag där idag, nice. Har läst igenom mitt arbete om drömmar till psykologin. Måste mejla in det snart känner jag. Först ska jag dock låta mamma läsa igenom det och höra vad hon tycker. Arbetet är bara(?) på 5 sidor men det kanske duger. Hoppas det iaf. Diskusionen är på en sida, undra om det är för lite:S? Får se om jag orkar skriva mer sen men det känns som om jag inte kommer orka tänka ut något mer att skriva, hehe:P

Ikväll vet jag inte riktigt vad det blir. Jimmis ka göra nån instance (stavas det så?) på "wow" runt halv 8 iaf Jag funderar på att kanske åka hem till mamma under tiden och spela lite spel lr kanske åka skidor med min bror? Är så jävla sugen på att åka skidor alltså, är sjukt egentligen för så kul är det väl ändå inte egentligen? Ändå kan jag inte låta bli att känna en längtan efter att få ge mig iväg ut i snön och skogen och bara åka, åka och åka så långt jag orkar. Var så jäkla härligt att åka i månljuset igår alltså, helt underbart! Jag känner en sån stor frihet och harmoni av att åka alltså, vet inte varför men det bara är så. Jag måste tusan åka skidor snart igen alltså, heregud!

I morgon ska Helena, Stefan, Betty och kanske Mange åka till Solberg för att åka slalom. Jag och Jimmi kommer nog inte följa med.
Dels vill vi båda spara pengar och dels måste han fixa min dator. vi måste installera om Windows XP. Det har alltså inte blivit gjort än! jag har dock klarat mig bra ändå eftersom jag mestadels varit hos Jimmi och kunnat sitta vid hans dator lr också har jag varit ute och åkt skidor eller sett hockey. I morgon måste dock min dator funka för på tisdag kommer Jimmi börja jobba igen vilket innebär att jag kommer vara hos mamma. Då måste jag banne mig ha en egen dator som fungerar!

Nu ska jag ta och fortsätta titta runt här. På återseende!

Kommentarer
Postat av: Jenny

tack, nej det vill man ju inte bli!

2008-03-23 @ 17:41:00
URL: http://viklund.blogg.se
Postat av: Angelica

haha jo det är väl ändå inte svårt att kunna ha trevligt på ett lov ;) hahah nä men på skämtosido så har jag väl ganska mycket planerat för mitt lov, nästan så där äckligt mycet. har du gjort hittentils då? lovet börjar jo idag men jag menar vad du har gjort till påsk och ihelgen?

2008-03-24 @ 10:42:56
URL: http://angelica89.blogg.se
Postat av: sunkan

haha nä, det klarade jag faktiskt inte... det går bara inte å gå igenom en påsk utan godis, eftersom jag tyck att det hör till.. men jag ska försöka låta bli nu efter påsk...

hoppas du får ordning på din dator!!
kram :)

2008-03-24 @ 10:53:23
URL: http://tvxq.bilddagboken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0