Jobbtankar

Idag har jag börjat skriva ett CV samt sökt runt en del på Internet efter jobb av olika slag. Har dock inte hittat något speciellt, tyvärr:/ Måste nog åka in till stan i morgon lr på torsdag till olika ställen för att anmäla mitt intresse och ge dem mitt CV. Åååh, jag vill så gärna ha ett bra jobb men det är svårt att få tag på nåt. Det är så många andra som söker så varför skulle affärer och företag välja just mig?

Skulle kunna tänka mig att jobba i Norge också med fiskrensning, vara personal på tivoli lr liknande men det kanske är för krångligt? Har man tur och får ett jobb med mkt övertid kan man tjäna en rejäl hacka där iaf har jag hört. Det vore ju inte fel. Problemet är ju bara att jag då har fotboll, vänner, familj, pojkvän här hemma i Sverige. Jag vet inte hur det ska bli med allt. Man får hoppas att det löser sig till det bästa. Nog om detta...för tillfället iaf.


Vidare idag har jag tagit en promenad med Helena -skönt! :) Senare ikväll hoppas jag att det blir skidåkning, åtminstone en bit. Kanske ska säga det att jag igårkväll åkte skidor med Micke och mamma över 1 mil. Kanske var det 2 tom(!) Långt som tusan var det iaf. Det var härligt även om man var lite "mör" när man kom hem:P

Igår installerade också Jimmi in Windows XP igen på min dator - Tack sweetheart! Nu är det bara tusen andra program och grejer som måste installeras in och krånglas på med. Bara en sån sak som att alla mina Internet-favoritlänkar har försvunnit stör mig. Det blir mer krångel än man tror när man ominstallerar sånt här alltså. Jag hoppas att jag tills denna veckas slut har fått ordning på datorns alla program och liknande. Det vore underbart!

Nej, nu ska jag ta och vika lite tvätt här. Ha de bra!

Kommentarer
Postat av: sunkan

det ordnar sej, är jag säker på.. finns alltid nåt ^^
va du är duktig då, åker skidor varje dag! :D

haha, precis! XD .. nä det har jag faktiskt inte... har tänkt fråga dej desamma.. det komma sluta me att det inte blir nåt :/ men jag hoppas såklart det blir av..! skulle va så vansinnigt skoj~! :)

2008-03-25 @ 18:58:13
URL: http://tvxq.bilddagboken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0