Statstripp

Nu har vi vart i stan och är hemma igen. Jimmi har köpt en y dyr(!) mobil med 5 mp-kamera. Det följde också med en gps som man fick använda gratis i en månad vilket är jättebra. Då kan vi nämligen använda oss av den när vi ska köra ner till Halmstad och sedan också Gbg:) Sedan har Jimmi också fixat så han ska byta till ett VISA-kort som kommer att komma med posten nu på torsdag.

Jag var in en sväng på Nordlanders skor också för att kolla efter några fest-skor men jag hittade inga bra så jag struntade i det. Har ju trots allt ett par svarta som jag kan ha till min klänning om vi skulle få för oss att gå ut ere i Halmstad. Känns ju jätteonödigt att köpa ett par billiga skor på rea också (som det var mkt av i butiken) trots att man inte ens vill ha skorna så jätte-jättemkt egentligen. Nej, då är det bättre att avvakta enligt mig. Har ju inte en så stor kris vad gäller skor för tillfället.

Nu ska vi ev snart fara hem till mig och ta båten ut och fiska lite. Jimmi håller påa tt grejsa med sin nya mobil nu så jag antar att han vill göra det ett tag först dock. Får se om jag sover hemma lr här hos Jimmi inatt. Jag jobbar ju imorrn igen så då måste jag ju hemöver iaf:P

En glad nyhet fick jag när jag ringde till min mamma för några timmar sen.
Ola, min mamams pojkvän, har nämligen läst ut den andra boken "Leka med elden" som Stieg Larsson skrivit. Detta innebär att jag alltså kan börja läsa på den:) Gudm,så sugen jag är allså. Den första boken var ju jättebra och den adnra ska vara ännu bättre t o m:) - Längtar efter att få börja läsa boken helt klart!



Björnakakan jag gjorde igårkväll blev jättegod föresten om än något smulig MEN god var den:) Blev en hel del över också så nu har vi den förvarad i Jimmis kylskåp:) Ska nog börja baka lite mer, är trots allt rätt roligt och gott blir det ju också. Sen är det bra att baka också för man sparar ju faktiskt en hel del pengar, är ju betydligt dyrare att köpa färdiga produkter.

Nej, ska kolla runt lite här nu. Sköt er och om er! :)

Kommentarer
Postat av: Emma

Hej! jag har läst dom där böckerna också. jätte bra! jag jobbar på bjästa sjukhem. vad gör du för nånting? :)

2008-07-14 @ 17:32:22
URL: http://desertsunrise.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0