Resultat på tester

Jag fastnade framför några intressant tester på P3:s hemsida och här nedanför ser ni mina resultat. Jag orkade inte göra några fler tester ikväll än dessa men jag går säkert in där igen imorrn (d v s senare idag).

Har du koll på stavningen?
Resultat:
Du har full koll på stavningen! Antagligen tycker du att det är viktigt och blir irriterad över att behöva läsa felstavade texter. Fortsätt stava rätt! Det höjer trovärdigheten på det du skriver.

Hur romantisk är du?

Resultat: Den romantiska typen.
Du uppvaktar gärna och är påhittig, det får ta den tid det tar tills ni håller handen och den första kyssen. Varje ögonblick är minnesvärd.
Fallgropar:
Undvik att bli alldeles för sötsliskig. Det är inte säkert att det uppskattas av alla. Med andra ord, var sparsam med att dela ut hjärtan och nallebjörnar.

Velvets romantiktest - Exakt hur romatisk är du egentligen?
Resultat: Romantisk, men inte helt styrd av känslan! Du är en självständig person som älskar kärleken så länge den är på dina villkor. Du bryr dig mycket om din älskling men inser även att det är viktigt att ha ett eget liv också. Uppvaktning är viktigt men absolut inte allt inom kärleken! Håll handen, gosa och mys och fortsätt njuta av kärleken!

Hur rädd är du?
Resultat: Du är varken för rädd eller för modig, du har säkert kompisar som tycker att du är lite feg ibland, men det är trots allt nyttigt att vara rätt för vissa saker. Det är ju en överlevnadsinstinkt! Så fortsätt precis som vanligt, dina kompisar har helt säkert massa saker att lära av dig.

Har du hög moral?
Resultat:
Du är som folk är som mest, du kanske inte gör allting rätt men du har ändå en ganska hög moral. För dig är inget svart eller vitt, utan en jämngrå moralskala. Man kan tänja lite på gränserna här och där efter samvetet. Du kan sova gott om nätterna eftersom du inte har ett ständigt dåligt samvete som tynger dig.

Hur är det med självförtroendet?
Resultat:
Ibland kan du vara ganska nöjd med dig själv, men ibland är ditt självförtroende uselt. Du måste jobba på att tänka lite mer positivt. Man kan nästan inte ha för bra självförtroende, så försök att fokusera på det som du faktiskt gillar hos dig själv och tänk på det nästa gång du är missnöjd över något. Och försök att ta åt dig när någon ger en komplimang, du är grym!

Hur hälsosam är du?
Resultat:
Du är som de flesta, motionerar lite lagom och äter ganska nyttigt. Inte extrem åt något håll men du skulle må bra att äta ännu mer nyttigt och röra på dig lite oftare. Du behöver inte göra några jätteförändringar i din livsstil utan börja med småsaker som att cykla istället för att ta bussen, ta trapporna istället för hissen, ta en frukt istället för en bulle och sitt inte uppkopplad framför datorn halva natten utan se till att sova ordentligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0