Jag undrar

Det blev en filmkväll igår som jag misstänkte. Weppan och Emma kom hit ens väng också och vi tog det bara lugnt genom att se på "Götakanal" och "Sällskapsresan". Gick åt en del chips, godis och glass också - Mums!

Jimmi hade ont i sitt öra igår därför låg vi vakna länge och pratade efter att vi gått till sängs. Tror aldrig vi pratat så länge. Vi somnade inte föränn halv 5 därför sov vi väldigt länge idag. Måste säga att ag drömde en väldigt underlige dröm inatt också, haha! Snacka om galet men ändå jävligt nice på nåt sätt:D Det är roligt att komma ihåg drömmar tycker jag och det gör jag allt som oftast nuförtiden:)

Idag har jag inga planer alls.
Känns som att jag vill göra nåt aktivt iaf. Typ städa huset här, gå ut lr nåt liknande. klarar verkligen inte av att ägna en hel dag åt att bara slappa med att spela dator och se på tv (undantaget då jag är bakis då förstås:P). Borde träna snart också, det var ett tag sen nu. Känns inte som att det blir idag men längre fram. Skulle kanske vilja baka nåt idag fast då måste man på affären och köpa ingredienser för Jimmi har inte så mkt bak-ingredienser här:S Hm, får se vad det blir av denna dag.

Är så mkt saker jag undrar över men ändå finns det som inget bra sätt att få reda på dem:S Hur jag än gör kommer det ändå sluta i katastrof, det vet jag. Kanske lika bra att skita i de då? Fast likt förbannat kan jag inte låta bli att tänka på sakerna:S:( Fan också...

Nej, ska fortsätta äta nu. Ha det bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0