Överskottsenergi

Det blev så att jag stannade här hos ikväll/inatt Jimmi ändå. Fastnade med att kolla runt på nätet och vips hade klockan blivit så pass mkt att det kändes lite för sent att fara hem till min mor. Men imorrn måste jag dock hem dit iaf eftersom jag måste ta med mig nåt att äta till mitt jobb. Kan ju bli jävligt kärvt att jobba 7 timmar utan att äta nånting under dessa 7, helst för mig som inte klarar av att vara utan mat nå länge:P

Har letat på Internet efter ett ställe som man kan köpa Skilda världar på (serien började visas i tv4 1996) men dessvärre har jag inte hittat ett skit:( Jävligt tråkigt! Borde ju vara nån jävel som spelat in alla avsnitten och vill sälja kopior men inte då:/ Hittade bara till några forum där de skrev om skilda världar och där fick jag reda på att tv4 tydligen inte skulle visa repris av den serien nå mer:( Suck! Jag har iofs en hel del gamla avsnitt inspelade men jag vill ju ha alla, helst ½-timmes-avsnitten:P Ni får väl tycka att jag är en nörd men jag tycker faktiskt Skilda världar är en jäkligt bra serie fortfarande och ändå är inte jag den som följer så mkt såpor). Vet ni nåt om hur man kan få tag på serien så skulle jag bli jätteglad om ni ville tipsa mig om detta. Men jag antar att jag måste tvinga mig till att nöja mig med de avsnitt jag har inspelade på vhs.

Ute är det lugnt och stilla för tillfället.
Ser inte ut att blåsa ett dugg. Var lite sugen på att gå ut en sväng för ett tag sen och lite sugen är jag väl också fortfarande egentligen. Det vore bra härligt. Jimmi kan ju dock inte följa med eftersom han har ont i örat men. Nåväl, snart ska man väl gå och lägga sig också så då kanske det inte är en så bra idé egentligen att gå ut den här tiden. Är bara så jobbigt då jag känner mig pigg. Den här tiden borde man väl känna sig trött och vilja sova men inte jag inte:S Fan också, förstår mig inte på mig sj att jag kan ha så jäkla mkt energi om daganra/kvällarna/nätterna. Fast det är klart, jag har ju tio ggr för lite energi på mornarna istället med tanke på hur trött jag brukar vara, hahaxP. Jag måste dock skryta lite med att jag faktiskt inte varit så jäkla morgon-trött de två senaste mornarna. Har vaknat innan Jimmi t o m och känt mig rätt pigg, det är väldigt ovanligt kan jag säga. Vet inte vad som hänt men kanske har jag helt enkelt en period i livet då jag har överskottsenergi? Måste banne mig träna i morgon, på så vis kanske jag gör av med lite av min nuvarande överskottsenergi.

Nej, nu ska jag försöka göra av med min energi på nåt sätt. Kanske ska jag ta och vara duktig att städa lite här i Jimmis hus? Har Jimmi tur så gör jag de;P lr också tar jag mig en sväng ut i den underbara sommarnatten, det känns faktiskt väldigt lockande trots att det är för sent egentligen. God natt iaf! (...för detta måste vara det sista inlägget för mig ikväll!)

Kommentarer
Postat av: Angelica

Hej hej bruden :P Jo det går jätte bra för att jag är älskad av de boende och personal. samma som jag tycker för dem. Vart jobbar du? går det bra osv? jo vil ska sälja den för att sedan kunna köpa en större båt :) Hoppas du har det fint!

2008-07-08 @ 20:31:56
URL: http://angelica89.blogg.se/
Postat av: Marina

Svar: Tack, dom orden värmde verkligen (:

Vad bra att ni ser kategorierna iaf, försåt inte vad det är för fel på min dator, haha. Nej, jag gjorde fel från första början, men länkarna, så dom finns inte. Men nu när jag skriver lite mer så kan man klicka på dom och komma till mina inlägg (: Nu ska jag kika igenom din blogg lite (: Hade bra!

2008-07-09 @ 10:10:56
URL: http://qute.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0