Rofylld sommarkväll

Har haft en bra dag idag:) Har haft mkt folk i affären hela dagen(!) var över 100 besökare totalt, är nog rekord tror jag. Förmodligen berodde det höga besökarantalet på att det var en artikel om Brynge kulturområde i dagens ÖA:) - Jättekul hur som helst.

När det var dags för mig att stänga cyklade jag hem som vanligt men jag stannade till hos min farmor eftersom hon skulle bjuda mig på pannkaka:) Det var riktigt gott, fick hallonsylt och glass till:) Än fast jag inte var SÅ jättehungrig så var det gott och jag åt en hel del iaf, hehe:) - Tack för det farmor! Pappa var också snäll och hjälpte mig med att pumpa upp mina cykeldäck - Tack pappa! Har haft grymt lite luft i däcken hela denna vecka, av den anledningen lånade jag t o m min pappas cykel till jobbet i morse men imorrn kan jag nog ta min egen igen. Växlarna på min cykel är dock fortfarande värdelösa men det orkar jag inte bry mig om så mkt. Den funkar att cykla på iaf och det är huvudsaken. Tycker det känns onödigt att lämna in den på nån cykelservice också och betala massa hundralappar för det. Visst, den skulle säkert bli betydligt bättre men äsch man ska inte ha så höga krav.

Väl hemma tog jag igen mig en stund innan jag gav mig ut på en joggingtur tillsammans med min mor. Helena följde inte med denna gång eftersom hon spenderade kvällen hos Stefan som fyller år idag (Grattis till han!). Vi joggade runt Brynge och det var riktigt härligt. Var en helt vindstilla sommarkväll där man riktigt kunde känna hur sommaren doftade. Svårt att förklara men jag älskar verkligen doften av en riktig sommarkväll, underbart!

Efter joggingrundan hjälpte jag mamma med lite småsaker innan jag duschade. Efter det har jag fortsatt läsa på min spännande bok. Måste tusan läsa mera nu, den blir bara bättre och bättre alltså:) och ändå fick jag höra nu ikväll av min mor att andra boken är mkt bättre än den jag läser nu, dvs den första. Hur bra kan inte det bli då!? Nej, böcker är jävligt underskattat av många i dagens samhälle. Tror egentligen att alla människor skulle behöva koppla av med en bra bok då och då, det är så rofyllt på nåt vis:) Nej, shit måste läsa vidare nu och käka nåt känner jag. Sköt om er!

Kommentarer
Postat av: jenny

tack så mycket :D:D känns hur bra som helst, typ! haha lite nervös är man ju! haha! så nu blir det ume som gäller :) du får höra med hanna själv! hehe! sådant här kanske man vill berätta själv :) puss

2008-07-10 @ 23:10:37
URL: http://metrobloggen.se/viklund

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0