Jogging, bad & läsning

Det blev en joggingrunda ikväll på 5.5 km, vilket inte var fel - tvärtom! Efter joggingrundan badade vi ute i sjön:) Det var kallt i början, väldigt kallt men efter ett tag gick det bättre och vi kunde t o m simma en bit utan att frysa ihjäl:P Var väl ungefär 19 grader i vattnet. Vi hittade lite smultron också vilket var trevligt och gott:) Smultron är verkligen sommar alltså. Jag hoppas vi kan hitta så pass många smultron att vi kan göra en smultrontårta. En sådan tårta gjorde mamma förra året och den var riktigt god. Jag hoppas alltså på nåt liknande i år:) Hoppas, hoppas:)

När jag kom hem igen har jag bara läst på min bok och käkat kvällsmat.
Var grymt sugen på att ta lite vaniljglass men jag lyckades hindra mig själv från det, tro't lr ej. Är långt ifrån alla ggr jag brukar kunna lyckas med att hindra mig sj från sånt där. Ska jag dessutom bara ta lite glass så kan det lätt bli lite till och lite till o s v. Så dålig självbehärskning har jag när det gäller vaniljglass, haha:P Dessutom måste jag försöka avstå från såna där onyttigheter under veckan och avvakta tills helgen kommer. Det tror jag är bra för mig. Och helgen är ju imorrn dessutom så det är inte långt kvar alls, jippi!:D även om jag ju jobbar på lördag också men iaf. Boken jag läser är fortfarande läskig men spännande! Kommer kanske läsa ut den ikväll, vem vet. Har inte så jättemkt kvar nu nämligen bara drygt 50 sidor. Jag beundrar verkligen de som har fantasin att kunna skriva SÅ bra böcker. Jag skulle aldrig kunna skriva så bra, inte en chans alltså.

Nu ska jag krypa ner i min sköna säng och försöka läsa klart min läskiga bok. Imorgon väntar en ny dag med nya utmaningar, natti på er!

Kommentarer
Postat av: du vet vem

En glad(?) överraskning: Eftersom avståndet till badet var 1 km enkel väg, vilket blir 2 km tur och retur, innebär det att vanliga rundan på 5,3 km plus de extra 2 km blir... 7,3 km!!! Vilken fatal felräkning när vi bara la till 200 meter till 5300! Vi sprang alltså en bra bit längre än vi trodde, hi hi.

2008-07-25 @ 09:55:40
Postat av: jenny

hej! jo jag var i fjälls, cyklade en gång och det gick skit, vädret sög och det blåste så mycket att man nästan ramlande av cykeln. ja nintendo är kul :) hade bra kram

2008-07-25 @ 13:32:24
URL: http://metrobloggen.se/viklund

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0