Beslutsångest

Har precis fått låna min brors film "Den tredje vågen", uppföljaren till "Livvakterna" så ikväll blir det filmtittande för hela slanten:) Men först och främst ska jag flytta klart bilderna från kameran till datorn och sedan ska jag ta en promenad med Helena. Kommer nog bli en härlig kväll för mig det här, det känns som så iaf:)

Idag hade mamma tydligen hämtat ut mina studentbilder, dvs bilder på mig med min balklänning och bilder på mig med studentklänningen. De blev bättre än jag trodde faktiskt:) Kändes som att de blev betydligt sämre när jag knäppte korten men det var väl en duktig fotograf:) snygg bakgrund och bra ljus kan göra mkt uppenbarligen.

Har ett besluts-problem också. Har fått två jättefina skålar i studentpresent. En fick jag idag i efterskott av några bekanta. Problemet är att det är samma sorts skål men det är olika färger. Nu har jag väldigt svårt att välja vilken färg jag egentligen vill ha på skålarna, "serien" lr vad man nu ska kalla det. För samma färg på båda vill jag ju ha, vem vet kanske köper jag till mer saker till "serien" också om/när jag ha råd. Jag tycker alla färger är väldigt fina på olika sätt därför har jag stora problem med att bestämma mig. Här nedanför kan ni se hur skålarna ser ut iaf. Ni får väldigt gärna kommentera vilken färg ni tycker är finast :)



Notera att
jag inte har glas och tallrik utan "bara" en mindre och en lite större skål för tillfället.

Kommentarer
Postat av: jenny

hej, ja jag älskar att cykla!! ja precis..till hans föräldrar som han bor hos nu över sommaren :) det är ju inte så långt så det borde gå bra! ja det är bara bra med mig..själv då? läste att du ville hälsa på ylva..pappa sa nämligen att han kunde betala biljetter åt mig så jag kunde hälsa på henne..kanske vi kan fara tillsammans om det skulle bli någonting :) men känns inte som att man vill komma precis efter att hon har kommit dit heller..så det blir väl kanske inte i höst.

2008-07-02 @ 00:15:37
URL: http://viklund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0