"Livvakterna" är jättebra

Såg klart filmen "Livvakterna" för ett litet tag sedan och gud vad bra den var! :D Riktigt spännande alltså, shit! Fattar inte varför jag inte har sett den tidigare för när den kom ut 2001:S. Bra gjort av min storasyster iaf att ta initiativ till att vi skulle kolla på just den filmen hon, jag och Betty. Tydligen finns det en uppföljare också, "Den tredje vågen". Gissa om jag kommer att se den snarast? ;P Älskar verkligen att se såna här bra filmer alltså och Jimmi: - Det finns visst svenska filmer som är bra! ;D


Nu ska jag lägga mig och sova så jag orkar upp i morgon. Hade tänkt lägga mig mkt tidigare men nu hade jag en bra orsak till att vara uppe iaf (för en gångs skull!). Det gick inte att sluta se på filmen bara sådär som jag tänkte från början. I början när vi startade filmen tänkte jag bara se hälften ungefär men efter bara ett litet tag var jag som fastklistrad:P Riktigt bra film med andra ord! Jag kan verkligen rekomendera filmen för er som inte sett den. Men förmodligen har väl de flesta utav er sett den redan eftersom den kom ut 2001 men iaf.

Aja, time to sleep now. Jag kanske bloggar imorrnbitti innan jag far iväg på min FÖRSTA(!) sommarjobbsdag...beror på hur mkt tid jag får över (om jag ens får någon tid över:S). Jaja, den som lever får se. Sov gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0