Har en del att fixa

Dagen har ägnats åt jobb, en joggingrunda på en halvtimme och läsande på boken "Flickan som lekte med elden". Jag har även sett en del på "Morden i midsomer". Jag hade aldrig sett den serien förut så därför passade jag på ikväll och den var helt okej:) Idag har jag också varit duktig att kopiera över allt jag hade på mitt gamla mobil-sim-kort till det lånade nya. Känns bra att ha tillbaks kamerabilderna, ringsignalerna mm.

Imorrn efter jobbet har jag en hel del att fixa. Måste tänka ut vad jag ska ha med mig till Halmstad och börja packa, helst ska allt vara packat och klart innan jag går och lägger mig imorrn. Jag måste även fixa lite bra cd-skivor som man kan höra på i bilen på väg ner. Jag måste även byta låtar på min mp3 ifall Jimmi skulle få för sig att min musik är dåligt:P vilket är en tämligen stor risk, åtminstone efter att vi åkt ett tag. Jag måste även rensa min kamera på bilder och ladda upp den riktigt så jag har plats för många bilder inför vår semestertripp. Sist men inte minst måste jag också fixa så att jag har de pengar jag behöver. Ska bli härligt att komma bort ett tag faktiskt, jag längtar lite smått:)

Nej, nu ska jag lägga mig och läsa vidare på boken och sen sova.
Good night, sweet dreams! :)

Kommentarer
Postat av: Angelica

hah okej jag såg att du skrev det tidigare också, men ibland kan man läsa lite fel :s. Jo jag hoppas också att jag får i höst och till vintern, men inom vården är det ju nästan säkert. Men jag hoppas att jag får på den avdelning som jag jobbar på nu. Men ja pengarna måste in så jag får väl inte vara så kräsen. Nä det var väl tänkt att vi skulle fara med båten till ulvön på regattan som var i helgen men eftersom johan jobbar så gick det inte, men annars fara vi lite nu och då till norbyskär och järnäs. Så det blir väl enda "resa" i sommar. Själv då? eller det kanske blir något till hösten för dig? Kram

2008-07-16 @ 09:47:52
URL: http://angelica89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0