Halmstadsplaner

Idag har jag och Jimmi vart i stan. vi var bl a in på arbetsförmedlingen eftersom Jimmi skulle skriva in sig som arbetslös. Han har dock ett jobb om 3 veckor igen så värre än så är det inte. VI hittade också en väska till min kamera på Onoff, - Tack älskling:) och sen hittade vi också en liten svart väska till mig. Precis en sån väska som jag tänkt investera. Den väskan är perfekt för att ha om man ska gå ut på "Plattan" o s v:) En "bra-att-ha-väska" helt enkelt. Vi köpte också en termometer till weppans bastu, en riktig bastutermometer i trä med:) Kommer nog passa bra i bastun:)

Nu har vi precis ätit tacos och ätit upp pajen från igår med marsansås, gott:) Har sett på Tintin också, del del då han far till månen med sina vänner. Det var bra.

Har också funderat en del på när vi ska åka ner till Halmstad och Gbg och hur. Förmodligen kommer jag, Jimmi och Weppan åka ned denna vecka på torsdagkväll lr lördagkväll. Jag åker helst när på torsdagkväll dock. Känns bättre att vara där nere under helgen av nån anledning. då kommer jag dock behöva ta ledigt från mitt sommarjobb två dagar men det är det värt. Vi vet inte hur vi ska komma ner heller men jag hoppas nästan vi tar bil, det blir billigast så. Visst, kommer bli lite drygt att köra men vi är ändå 3 som har körkort och kan på så vis turas som. Så jag tror egentligen det kommer gå ganska bra då. Ett annat alternativ är att ta tåg men det kostar ju mer, helst om man ska ta nattåg med en egen sovkupé vilket ju egentligen är skönast. Finns ju nattåg med sittplatser med men det är ju mkt obekvämare. Ja, jag vet inte säkert vad det blir men jag hoppas/tror vi kommer ta bil ner på torsdag.

Står inför valet och kvalet just nu om jag ska åka hem nu lr om Jimmi ska få skjutsa hem mig till mitt arbete imorrnbitti. Det är inte lätt att välja:/ Det är på två vis. Finns ju fördelar och nackdelar med allting det är ju så. Ska ta mig en funderare nu. Jag återkommer säkert senare, hej med er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0