mackgrillen funkar bättre nu:)

Blev att jag tränade lite idag också trots att jag ju hade fotbollsträning igår i sommarhettan. Tiden jag tränade på ikväll var det inte lika varmt iaf och tur var väl det. Kändes som att jag skulle koka bort vid träningen kl 6 igår:S Nåväl, idag sprang jag "Skogsrundan" med Helena och mamma. Det gick bra även om jag blev lite less vid slutet. Men det är då det gäller att bara bita ihop och tänka att det snart är över och man får andas ut och vila. Efter joggingen gick jag och Helena ner till ån och badade. Det var kallt men uppfriskande.

När vi kommit hem igen tog jag och Helena och gjorde varma mackor i min mackgrill och vet ni vad?
Det fastnade inte alls lika mkt som förra gången jag använde mackgrillen, tror ni jag är nå nöjd över det då?;) Riktigt bra alltså! Jag hoppas grillen har börjat skärpa sig nu och att det bara var för att den var ny som det fastnade förut. Den kanske har blivit mer uppvärmd nu så att säga, jag hoppas det iaf. Jag och Helena tog senare och tittade på några avsnitt Pistvakt, det är ju bara SÅ bra. Visst kanske inte det mest passande nu mitt i sommaren och  framför allt sommarvärmen som pågår nu men va faaan, vem bryr sig? Huvudsaken man har nåt bra att se:) Imorrn är det jobb igen som gäller. Jag har jobb denna vecka fram till och med lördag åtminstone. Jag vet ännu inte om jag får jobba nästa vecka men min chef skulle ge mig besked imorgon så man får vänta och se. Jag hoppas dock jag får jobba ytterliggare en vecka det skulle vara välbehövligt med tanke på den inkomst det faktiskt ger i form av lön:P Men, men ödet bestämmer så det är bara att finna sig i det oavsett om det blir jobb lr inte.

Föresten har jag fixat mina två skålar nu som jag fick i studentpresent. Har två blåa nu i samma serie men i olika storlekar så nu är det bara att fortsätta samla:) dock är set-delarna dyra men det är väl bara att spara och önska sig. Vem vet, kanske har jag hela setet en vacker dag;)

Nej, ska fortsätta kolla runt lite smått på nätet nu och sedan sova. God natt på er sommarmänniskor:)

Kommentarer
Postat av: Elizabet

Låter härligt dedär ju:)

2008-07-30 @ 09:09:57
URL: http://elizabet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0