Ska äta rabarberpaj:)

Nu har jag och Jimmi hunnit äta smörgåsar som vi gjort i min smörgåsgrill. De blev mkt goda:) Vi hade skinka, ost, tomat och banan på. DEt var lite drygt bara för mackorna fastnade en del i grillen men det gick att få lös de tillslut iaf. Jag är inte direkt bra på att använda så jäkla mkt smör heller så, blir ju bara äckligt då. Men kanske måste man använda mer än vi gjorde för att de inte ska fastna. Jaja, huvudsaken de var goda och vi fick lös de iaf:) Det var lite drygt sen att göra den ren bara. Det hade fastnat jättemkt på den:S jag fick hålla på ett bra tag innan jag blev hyfsat nöjd och gav mig.

Nu har jag också hunnit göra i ordning en rabarberpaj så vi ska nog ta och äta den strax. Jag duschade medan den stod i ugnen och min pojkvän var snäll och tog ut den. Han gjorde också marsansås, mums:) Jag låter min älskling spela lite wow nu också. Lite kul måste han väl också få ha ibland. jag har ju min bok och filmer om det skulle bli nödvändigt. Har ju bl a Tintin att se, fan vad bra det är=D Vet inte hur mkt han vill spela ikväll men  han får spela tills vi går och lägger oss om han vill. Jag är snäll ikväll;) Fast kanske han också vill se film, vem vet?

Nej, nu ska jag ta och äta min paj. jag hoppas den är god:) Lika bra att jag sägar god natt nu för jag kommer inte orka blogga nå mer ikväll:P ...så - God natt på er! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0