Skogsvandring

Efter jobbet idag som för övrigt gick bra, blev jag bjuden på mat uppe hos min pappa. Jag fick potatis och en köttgryta med morötter i, det var gott:) Efter att jag ätit upp maten gav jag mig iväg hem till min mor för att göra mig i ordning. Jag, Helena, Stefan, Betty, Mange, Micke, Åsa, Ola och mamma skulle nämligen upp på ett högt berg inte alltför långt bort från där jag bor (tror det heter Sunnanåshöjden lr nåt liknande). Mamma hade varit duktig och gjort i ordning fika och korv med bröd som vi skulle ha med oss och grilla när vi kom fram. När jag och alla andra äntligen gjort sig i ordning gav vi oss iväg. Vi körde två bilar hem till Ola och tog oss därifrån vidare genom att åka med Olas traktor. Ola körde och vi andra satt på ett träflak efter traktorn. Det var lite småguppigt men kul:)

När vi äntligen kom fram så började vi gå. Jag och alla andra trodde inte det skulle vara så långt men det visade sig vara en bra bit att gå. En annan sak var att det inte fanns nån stig dit:S vilket man givetvis trott. Vi vandrade runt i skogen och försökte hitta höjden som skulle ha en jättefin utsikt men vi hittade ingenting. Allt vi såg var bara skog, skog och mera skog:S Det värsta var att det var så djävulskt blött i skogen också eftersom det regnat hela dagen. Vi vandrade runt i skogen i hela en och en halv timme innan vi tillslut hittade höjden! Snacka om skogsvandring! Var verkligen jätteskönt att hitta höjden tillslut iaf, hade känts rätt snopet att bara fara hem igen och fika hemma ungefär:P Klart att det var lite drygt att gå så mkt, ändå tror jag inte att vi gick så jättelångt det är väl mer att det är sån ojämn terräng när man går i skogen. Just detta gör det ganska jobbigt och givetvis också att det var så blött. Det var knappt nån mygg alls dock vilket var en jävla tur, annars hade man väl dött lr nåt.

Väl uppe på höjden fikade vi och grillade korv. Jag passade också på att knäppa några vackra kort på solnedgången.
De blev verkligen jättesnygga måste jag säga. Kanske publicerar nån/några kort här imorrn om jag orkar. Just nu är jag för slapp. Det tar trots allt på krafterna att gå i skogen SÅ länge. Det lär dock vara riktigt bra för kroppen, konditionsmässigt och så. Hur som helst blev det snabbt kallt uppe på höjden och efter att vi satt i oss fikat och korven tog vi oss tillbaka till traktorn snabbt (denna gång hittade vi på en gång som tur var).

Väl hemma bytte jag byxor eftersom de verkligen var genomblöta (vet inte om jag nånsin har haft SÅ blöta byxor nån gång!). Efter det gjorde jag mig en kopp varm choklad och tog några rostade:) - Snacka om gott! Verkligen underbart att äta och dricka varmt när man är frusen - Det är en känsla det alltså!

Nej, nu ska jag läsa ut min bok, har bara typ 10 sidor kvar eftersom jag hann läsa en hel del tidigare idag p g a att jag inte hade så mkt folk i affären. Boken är RIKTIGT bra alltså, längtar redan tills jag får läsa andra delen. Ska iaf läsa klart den, ringa Jimmi och sedan sova så jag orkar med att jobba imorrn. Måste också säga att det, trots kylan jag upplevde ikväll, verkligen är underbart att vistas ute i naturen:) God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0