Björnakaka & nya resplaner

Nu sitter jag vid Jimmis dator och väntar på att min björnakaka ska bli klar:) Ska bli riktigt gott. Ska väl äta den och se nån bra film förhoppningsvis och sedan blir det marsch i säng. I morgon ska jag och Jimmi upp tidigt nämligen för att hinna in till stan en sväng. Vi ska bl a fixa pass och ev VISA-kort. På torsdag drar vi ju ner söderut till Halmstad och då har vi kommit på att vi nog ska ta en sväng ner till Danmark också och då kan detvara bra att ha pass. Vet inte om man behöver pass men man vet ju aldrig:P Jag vet dock inte hur snabbt man kan få ett pass lr VISA-kort men förhoppningsvis ska det väl inte ta alltför lång tid. En annan nyhet ang vår resa är att vi ska få köra Jimmis föräldrars Fiat ner:) Det kommer bli hur bra som helst. För den bilen drar just ingenting heller så det kommer bli en billig resa tur och retur. Extra bra också att ha en bil när vi ska till Liseberg i Gbg och ner till Danmark:) Helt perfekt! Jag hoppas verkligen att vår resa kommer att bli lyckad på alla sätt, det behöver jag nu känner jag.

Annars har det varit en dryg dag på många sätt och vis, vill dock inte gå in på några detaljer men det är bättre nu iaf vilket är tur. Men, men allt kan ju inte vara "solsken" jämt så man får försöka härda ut även såna här jobbiga dagar, det är väl så det är att vara människa, right? I morgon ska det bli en betydligt bättre dag iaf, det har jag bestämt. Det måste det bara bli.

Jimmi sitter nu och spelar wow just nu (jag har gett han tillåtelse till det eftersom han inte spelat de på länge:P). Själv ska jag ta och se om det finns nåt att se på tv tror jag:) Jag önskar er en underbar kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0