Uppdatering i denna sommarvärme

Var ett tag sen jag skrev här nu men det kan lätt bli så när det är varmt och riktigt somrigt ute:) Det är inte direkt så att man känner för att sitta vid datorn då. Snacka om att sommarvärmen har kommit alltså, helt sanslöst! Nåja, mina senaste dagar har varit bra. I fredags badade jag med min familj plus några till i Kornsjö. Det var lite kallt först men sedan blev det skönare. Riktigt uppfriskande dopp, helt klart. Är så skönt att komma hem också och äta nåt gott och se på film, det gillar jag:) Resten av fredagskvällen blev alltså lugn och skön.

På lördagen jobbade jag, vad annars? Det var riktigt varmt ute vilket gjorde att det inte kom så mkt folk. Och vad ledde då det till? Jo, att jag kunde sitta ute i gräset och lösa sudoku:) Det var grymt härligt. Efter att arbetsdagen tagit slut begav jag mig hemåt med en gång. Denna kväll skulle nämligen Sandra, Emma, Weppan, Jimmi och jag basta nere vid ån och bada plus grilla. Mysigt värre:) Det gick riktigt bra även om det var väldigt tråkigt att inte min pojkvän kunde vara med och bada och basta p g a hans jäkla öronhålseksem:( Typiskt. Efter att vi bastat och badat så pass länge att vi kände oss nöjda begav vi oss hem till Jimmi. Där åt vi chokladmousse, - tack Emma och pratade massa dumheter som vanligt;P Hehe, lite senare på kvällen gav jag och Emma oss ut på en promenad i natten vilket var riktigt kul:) När jag väl la mig för att sova SENT på natten så somnade jag som en stock.

Lyckades pallra mig upp runt 12 på söndagen. Åt lite frukost innan jag gav mig ut för att bada för första gången i ån nedanför Jimmis hus. Var lite skeptisk först med tanke på alla näckrosblad och den halvkonstiga bottnen som var där. Bottnen var geggig och lite sjögräs-ig. Men Weppan och Emma försäkrade mig om att det gick att bada eftersom de badat där tidigare på morgonen medan jag låg och drog mig i sängen. Det slutade alltså med att jag badade en massa och simmade bort till strömmen med Emma och Weppan. T o m Jimmi badade till slut vilket jag blev positivt överraskad över. Han såg dock till att inte doppa huvudet vilket jag tror han gjorde rätt i. Sandra badade dock inte vilket var lite synd.

Lite senare på dagen när våra gäster farit hem for jag och Jimmi ut till Köpmanholmens olika sandstränder. Jag blev lite smått sugen på att bada men jag avstod eftersom jag dels nyss duschat och dels var alldeles för hungrig. Vi begav oss istället hemåt och jag fick min efterlängtade mat, korv och mos - Mums! Resten av kvällen tog vi det bara lugnt:) vilket var välbehövligt. Måste säga att man verkligen blir trött av att vara ute i solen!

Senare på kvällen när Jimmi skjutsade hem mig började det åska. Och vilken åska det blev sedan, blixtrar och dunder hela tiden i princip - Herregud! Tror det blixtrade säkert 6 ggr i minuten ett tag på olika ställen. Måste säga att jag verkligen fascineras av blixtar, visst de är kan ge ödesdigra konsekvenset men oj så vackra och häftiga de är att kolla på! Jag satt och kollade på blixtarna i säkert en och en halvtimme. Skulle hemskt gärna vilja fota blixtar men det är väldigt svårt. Jag försökte med mammas kamera men det gick inge vidare:( När man tryckte på avtryckarren så reagerade kameran för sent:( Min kamera reagerar snabbare men den hade typiskt nog inge batteri igår och jag ville inte riskera att sätta in den i nåt eluttag. Visst är det en liten risk att blixten skulle slå ner just i den men risken finns fortfarande och med min otur så vet man aldrig:S Nåja, nästa gång det blixtar ska jag definitivt ha kameran laddad och redo;)

Idag har det varit varmt igen. Jag och Emma cyklade till Kornsjö för att bada och sola vilket var väldigt skönt! Är underbart att bara vara ibland och njuta av sommaren i gott sällskap:) Efter att vi begav oss därifrån runt 3 p g a att Emma skulle iväg och jobba på Ica så har jag bara varit hemma och läst lite bok. Klockan 6 till halv 8 har jag varit och tränat fotboll. Det var jävligt varmt och kvavt men det gick väl ändå någorlunda tycker jag. Även om jag förstås hellre tränar då det inte är SÅ HIMLA varmt.

Resten av denna kväll vet jag inte vad det bli. Ska nog ta nåt att äta och sedan kanske försöka röja på rummet, vilket skulle behövas. Får se om nån av mina familjemedlemmar vill ghitta på nåt, kanske spela kubb lr liknande, vi får se. I morgon ska jag jobba igen därför ska jag försöka lägga mig i tid. Nej, dags att sluta hänga vid datorn. Ha en solig och bra kväll! :D

Kommentarer
Postat av: Carro

Haha jaaa emellanåt blir det nästan för varmt! man tror ju inte att man ska kunna klaga på det, men det går tydligen :P idag när jag låg ute och solade höll jag på å svimma när jag reste mig upp, berodde nog på att jag glömt att dricka vatten! Vovvarna svettas inte som vi människor så för dom är det lite jobbigt, men bara det finns lite skugga så går det faktiskt ganska så bra :)



Sköt om dig tjejen! Kram

2008-07-28 @ 22:02:48
URL: http://carro89.blogg.se/
Postat av: carro

Jag tycker att åska och blixtar är jätteläskigt och igår när det åskade och jag skulle sova så hade jag väldigt svårt att slappna av, önskar att jag kunde tänka lite mer som dig :)

2008-07-28 @ 22:04:59
URL: http://carro89.blogg.se/
Postat av: jenny

ja det var synd, jo fast jag kommer nog inte fara dit upp på ett bra tag! hehe ja men va roligt att du tycker det :) gillar att inspirera andra :) ha de bra

2008-07-29 @ 20:14:18
URL: http://metrobloggen.se/viklund
Postat av: Sofia

hehe ja den e super:D

2008-07-29 @ 23:12:00
URL: http://rosesrred.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0