Lördag idag innebär jobb:/

Nu ska jag snart fara iväg på min sista arbetsdag denna vecka. Ska bli skönt när den är bortgjord. ska få låna Jimmis bmw dit, snällt:) Alltid spexigt att få köra dit med en bmw också, haha då kan jag låtsas som att den är min;D Haha närå men lite roligt är det allt:P Just nu sitter jag vid Jimmis dator och äter knäckebröd emd makrill på, det är jättegott:) Det kan jag verkligen rekomendera för er som inte ätit det.

Gårdagen gick bra. Det var rätt lugnt i affären vilket gav mig tid till att läsa boken "Män som hatar kvinnor". boken börjar faktiskt bli riktigt bra nu. De första sidorna var rätt sega men av vad jag har hört så ska den bli bättre och det verkar uppenbarligen som det också, nice:) Om det är lite folk idag också ska jag verkligen passa på att läsa vidare på boken.

Ikväll vet jag inte vad det blir. Jimmi har öroninflammation vilket innebär att han inte kan vara ute så mkt:(. Därför blir det säkerligen en lugn inomhuskväll (som så många ggrr förr:/ ) även om jag egentligen skulle ha lust att göra någonting utomhus så som promenera, grilla, cykla, bada lr nåt annat. Men som sagt var kan man inte hoppas på så mkt eftersom han ju har öronbesvär. Inte är det nå bra på tv nuförtiden heller:( Fy, vad tråkigt! Längtar tills augusti då det är sommar-OS då finns det verkligen nåt att se på tv iaf:) Nej, det lär förmodligen bli att vi ser nån film ikväll lr att Jimmi spelar wow och jag läser boken. Det är inte alltför höga odds på det.

Nej, ska fortsätta göra mig klar nu så jag hinner iväg på jobbet. Bloggar kansek senare ikväll, håll utkik;) Jag önskar er alla en trevlig dag! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0