Bad ikväll?

Dagens arbete har gått bra:) Idag var det 80 personer som kom och besökte min lilla butik vilket är helt okej. Alltid skönt att sluta dock och få komma hem. Jag har föresten börjat läsa en ny bok idag. Eftersom Ola fortfarande ha den tredje boken på Stieg- Larsson-triologin så har jag istället börja läsa Agatha Christie - "Tio små negerpojkar". Den är ingen besvikelse, tvärtom! Den är faktiskt väldigt spännande och läskig. Det är lite gammaldags språk i den men det gör inte så mkt, kan nästan bli ännu läskigare bara därför;P. Jag har snart läst halva boken, boken är ganska kort det är därför jag hunnit läsa så pass mkt redan. Ska nog fortsätta läsa den ikväll om jag törs, hehe:P

Nu ska jag, mamma och Helena snart fara ut och jogga ca 5 km - det ska bli skönt att få köra ur sig lite. Efteråt ska vi ev bada också vilket jag ser fram emot till viss del. Har inte badat just nånting i sommarn så därför är det på tiden, rätt som det är är hösten här igen och allt badande utomhus är för sent:( Det lär dock vara rätt kallt i vattnet så det kommer bli lite småjobbigt men man får väl försöka härda ut isf. Om badningen nu blir av dvs.

Blir så himla less på saker och ting. Fattar inte varför det ska jävlas så för mig!? Självklart skulle man låtsas som att "solen sken" idag, trots det som hände under gårdagen. Ibland kan det vara skönt att bara gå vidare fr saker men ibland önskar jag verkligen en förklaring.
En annan sak som irriterar mig är när man försöker göra allt man kan för att hjälpa till på alla sätt men ändå verkar det inte som att det uppskattas. Jag behöver faktiskt få lite positiv respons ibland jag med. Jag vill inte bara vara den starka jämt och ständigt. Jag är inte så stark och tolerant alla ggr som jag kanske ser ut att vara, tro mig.

Nej, dags att börja byta om inför joggingrundan. Njut av denna soliga kväll och ha de gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0