jag är som en paparazzi

Nu är det hög tid för mig att sova. Dumma mig som ska vara vaken så länge trots att det var flera minuter sedan jag såg klart filmen, typiskt mig alltså. jag ska banne mig inte klaga på att min pojkvän är uppe länge iaf när jag 'r uppe lika länge själv. Visst jag kan sova typ 4 timmar längre än han men ändå. Onödigt.

Och inte hann man lägga in alla kamerabilder på datorn heller, suck. Iofs kanske inte så konstigt med tanke på hur jävla många bilder jag tog i helgen men ändå lite irriterande. Har kommit på mig själv med att jag är en riktig papparazzi alltså, åtminstone när jag väl tar fram kameran och börjar knäppa kort. Haha, jobbigt men lite roligt också:P Jag tycker åtminstone att det är jättekul att titta på gamla bilder:) Dagarna kommer ju aldrig åter så varför då inte dokumentera de i lite bilder så man åtminstone kan minnas lite av dem? Lägger in en bild från hamnfesten bara för att bevara det minnet. Bilden föreställer karusellen "Extreme" och nånstans däruppe i luften sitter jag, Emma och Sandra fastspända. Jag skriker lr skrattar förmodligen:P När jag ser denna bild fylls jag av spänning, glädje, skräck och galenskap. Haha, för hur galet är det inte att åka karusell då egentligen....särskilt logiskt är det ju inte iaf. Nej usch, jag orkar inte gå in på några såna djupare tankar nu.


Nej, men kanske dags att göra någonting åt den här onödigheten att sitta vaken nu och gå sova i stället. Jag behöver faktiskt sova nu för att orka med morgondagen (jag intalar mig sj det just nu, hehe...det var alltså inte riktat mot er). Natti!

Kommentarer
Postat av: Carro

Thihi tack så mycket!

2008-07-02 @ 18:10:08
URL: http://carro89.blogg.se/
Postat av: Carro

Jaa hoppas att det går bra för oss bara ;) Men det känns spännande med valpkurs! :) Har du en trevlig sommar än så länge? :)

2008-07-02 @ 18:11:32
URL: http://carro89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0