1 chans på 150

Gick faktiskt oväntat bra att ta sig upp i morse. Klev upp redan halv 6, de ni;P Sen kan lättsamheten lr vad man nu ska kalla det iofs bero på att jag sov 14 timmar natten innan och att jag därmed hade lite överskott på sömn sen innan men men. Hur som helst så lyxade jag till det lite för mig genom att äta nyponsoppa, knäckebröd med skinka och tomater och "Westmans tunnbröd" till frukost. Det smakade riktigt bra. Hade gjort mig klar och fixat i ordning min matlåda när klockan hunnit bli 10 över 7. Då körde jag in till stan.

Jag var på Arken i väldigt god tid innan det skulle börja kl 9.
Satt där och rensade mobilen på en del sms innan det började komma lite mer folk och de som höll i arbetsrekryteringsträffen (heter det så?) tillslut öppnade dörrarna in till en stor lokal. I början var vi väl en 10 stycken sökande som satt där och jag tänkte att det kanske inte skulle bli så himla många ändå men ack så fel jag hade. När klockan hunnit bli 9 var lokalen smockfull. Det var t o m människor som satt vid trappgången där man skulle gå upp och ner till alla sittplatser eftersom de inte fick plats att sitta nånstans. Helt sjukt egentligen vad många det finns i Övik som söker arbete. Träffade föresten min gamla klasskompis Isadora där också som även hon skulle söka och även en tjej som jag tidigare jobbat på Max med. Detta plus att jag såg säkert en 10 personer andra som jag kände igen.

Efter att vi alla arbetssökande fått lyssna på lite allmänt prat om Lidl o s v så fick vi då bege oss vidare till ett annat ställe där de extremt korta arbetsintervjuerna skulle gå av stapeln.
Jag och Isadora skyndade oss att få åt oss varsin kölapp för att få gå in ochintervjuas. Tack och lov hann jag få åt mig det tidiga numret 15. Detta innebar till min stora lättnad att jag skulle hinna bli intervjuad utan att missa något på mitt arbetspass på Max för dagen som jag skulle börja 11.30. Det var så många som sökte till de 7 tjänsterna att kölapparna räckte ända fram till nr 150(!) Snacka om sjukt! Ungefär 20 min efter de börjat med intervjuandet så var det min tur. Jag var rätt nervös men jag tror det gick rätt bra ändå. Men det är svårt att hinna med att säga allt det man vill på bara två minuter som man fick på sig, jävligt svårt. När jag var färdig kom jag på en del grejer som jag inte sagt men det är väl likadant för alla som söker. De har ju fått mitt CV också och där kan de ju trots allt läsa en massa mer om mig om de tycker jag verkar intressant. Jag hoppas verkligen att jag har en god chans att få nån utav tjänsterna men man ska inte hoppas på för mkt med tanke på att man ju bara är 1 av 150 trots allt.

Efter det gav jag mig iväg till Max där jag slängde i mig lite mat  innan jag började jobba. Jag skulle bara jobba 3 timmar idag så det kändes rätt skönt. Fick dck jobba en halvtimme längre eftersom det kom en del folk men det gjorde inte mig nåt direkt. Efter jobbet gav jag mig iväg hem. Väl här hos Jimmi har jag städat en del coh ätit blodpudding, gott.

Känns konstigt att klockan bara är halv 6 nu. Känns som om att dagen är väldigt lång, men det är bara för att jag inte är van vid att gå upp så himla tidigt.  Jaja, inte mig emot iaf...man hinner ju göra desto mer. Funderar på att kanske fara ut och jogga ikväll också men vi får se om jag ids. Vore skönt på ett sätt men jaa, vi får se som sagt var.

Nu ska jag dra vidare. Ha de gott!

Kommentarer
Postat av: Linnsan

det var 194 som sökte..:/ sjukt va... nja jag vet inte... vill inte hoppas för mycket.. om du fortfarande är prov anställd har du 2 veckor uppsägning. annars en månad typ..

2009-01-28 @ 17:53:03
URL: http://osterberglinn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0