Skön promenad

Har haft en ganska händelsefattig dag idag. Har iaf gjort korv och makaroner till middag, ska även ta med det i matlåda imorrn till jobbet. Vidare har jag varit ute och gått en bit. Det var kallt ute, hela 15 minus men som tur var hade jag mkt kläder på mig vilket gjorde susen. Frös faktiskt ingenting i princip vilket jag personligen tycker är jävligt imponerande;P Var riktigt skönt att få lite luft och gå en bit. Men hockeyn som började kl 19 och magen som började hungra alltför mkt efter mat gjorde att jag var tvungen att gå in igen efter 50 minuter. Resten av kvällen har jag ägnat åt att se hockeyn, Modo tog fjärde raka vinsten:D

Har föresten varit duktig och skrivit på mitt CV och personliga brev idag också. Är riktigt stolt över mig själv. Har dock inte orkat läsa igenom alltsammans nu i efterhand men det kommer ju fler dagar. En sak i taget. Jag stressar tillräckligt mkt på jobbet ändå, så mkt så att det räcker och blir över...det kan jag säga utan att överdriva.

Imorn ska jag jobba 9½ timme, det känns rätt drygt men det kommer nog ändå gå hyfsat som alltid. J
ag jobbar från 11-21 vilket också innebär att jag måste ta mig upp runt halv 10. Känns för övrigt drygt att jobba hela helgen:( Jag gillar det inte även omd et ju förstås är bra att få inte lite pengar. Känns inte heller nå vidare att jag jobbar nästa helg också. Men tydligen beror det på att vi inte har så mkt kunder på vardagarna nu i januari vilket ju t o m jag sett. Det gör att Max måste "spara in " timmar på veckodagarna vilket jag ju kan förstå. Jag längtar dock oerhört mkt tills jag är ledig en helg igen:) Det kommer att bli helt underbart!

Nu ska jag gå upp till sängen och lägga mig så man förhoppningsvis kan somna nån gång. Det vore bra om jag kunde somna innan kl 1 iaf. Jag måste tydligen sova minst 10 timmar per natt nuförtiden, fattar inte hur kroppen kan vara så trött utan att man har gjort nåt speciellt ens:S Sjukt är vad det är. Måste föresten göra klart matlådan först kom jag på. Jaja, godnatt me er nu! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0