Jogging & pannkakor

Har hunnit med en del idag trots att jag gick upp så sent som jag gjorde. Detta har jag gjort:

Joggat
vilket var jävligt drygt men det är väl så det ska vara när man inte har tränat på ett tag I guess. Jag joggade i fullkomligt mörker stundtals då jag varit osmart och inte tagit med mig en pannlampa. Hur dum får man vara? Jaja, det gick rätt så bra ändå men jag var tvungen att gå en stund vid ett tillfälle eftersom jag fick mjälthugg, efter ett tag kunde jag dock börja jogga igen. Allt som allt så tog det iaf 31 minuter att jogga vilket väl ändå får ses som godkänt med tanke på min allt annat än goda form för tillfället.

Efter joggingen stretchade och duschade jag medan jag hörde på några Winnerbäckslåtar, härligt. Det var verkligen avkopplande och jag känner nu i efterhand också att jag verkligen behövde den där stunden lr vad man nu ska kalla det:P

Gjort pannkakssmet
Tänkte egentligen grädda pannkakorna med men eftersom filmen/dokumentären om Lars Winnerbäck började så hann jag aldrig grädda. Det blev istället så att min pojkvän (tro det lr ej) faktiskt gräddade upp all pannkakssmet. Jag som tänkt grädda efter filmen, men jag klagar inte.

Ätit pannkakor
Gott men en sak är säker, det blir bättre pannkakor om man har ett riktigt pannksjärn lr plättjärn. Nu blev de lite för ogräddade och tjocka om ni förstår hur jag menar. En annan sak som både jag och min pojkvän märkte är attdet inte är mkt "mat" i en pannkaka egentligen. Speciellt mätt blir man alltså inte. Nästa gång blir det till att använda mer fullkornsmjöl och sånt i smeten. Den här gången kunde vi bara använda vetemjöl eftersom det var det enda som fanns i skafferiet.

Har även hunnit med att promenera en liten bit och prata med Helena på mobilen. Båda delarna var trevligt även om det blev kallt i slutet, främst frös jag om mina kinder men då var det bara till att pallra sig inåt till värmen igen.

Har även kört en massa diskmaskiner och städat upp lite här i huset. Det minskar min ångest på något vis har jag insett. Måste försöka håller mer ordning runt omkring mig känner jag.

Mår överhuvudtaget lite bättre nu än tidigare vilket känns bra. Nu kommer vi dock snart till det stora problemet: att gå och lägga sig och kunna somna. Med tanke på att jag ju ähum sov rätt länge idag så kan det bli svårt. Jaja, det är värt ett försök iaf. I värsta fall för jag väl ligga och läsa istället:P

Har inte så mkt mer att skriva för tillfället. Huvudet är visseligen fullt av tankar och känslor men inget som jag kan skriva ut i ord här på bloggen.
Återkommer nog först imorgon då ju en ny dag väntar. Då måste jag försöka skriva på mitt CV som jag inte kunde göra ikväll eftersom USB-minnet var borta. Som tur är har det iaf dykt upp nu, alltid nåt:)

Gonatt och sov så gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0