Trött på stressen

Har alltså jobbat idag 11-19 och det har väl gått rätt bra. Blev lite trött ett tag men det gick. Blir  dock så yr och otroligt stressad när vi bara är 2 st i restaurangen och det kommer bilar både i "driven" och kunder inne. Det är inte roligt alltså. Hatar verkligen den där ständiga stressen, det kan fan i mig inte vara hälsosamt. Visserligen kanske man "bränner" en del fett och får lite träning och så men annars är det åt fanders enligt mig. Förr lr senare lär man väl få en hjärtattack och aknske svimma av alltsammans, vem vet? Skulle inte förvåna mig iaf. Nej, jag blir rätt less på det där "sparandet av timmar" hit och dit. Det finns ju en gräns där också enligt mig och det är att inte bränna ut personalen. Men man gör ju verkligen "skäl" för lönen iaf med tanke på det arbete man lägger ner. Jaja, ska väl som jag skrivit förut inte klaga alltför mkt med tanke på att det är många här ute i världen som inte ens har något jobb och därmed inte heller just nån inkomst. Men jag kan ändå inte låta bli att gnälla. "Gräset är ju alltid grönare på andra sidan", ni vet;P

Nej, nu ska jag ta lite milkshake och sen gå upp och läsa lite och sen sova. Imorrn är jag ledig som tur är och det känns himla skönt faktiskt:) Ska absolut skriva färdigt mitt CV då så det är klart till onsdagen. Då jäklar ska jag fixa ett nytt jobb (jag ska iaf göra mitt allra yttersta). Annars vet jag inte vad det blir men jag ska då inte sova bort hela dagen iaf, det är en sak som är säker. Far förmodligen hem till Västanå en sväng och kanske  tar mig en joggingtur. Det skulle vara bra för mig.

Nu ska jag sluta skriva här och fixa min milkshake ist. Lite dumt att äta det på en måndag såhär men nöden har ingen lag ibland;P Sussa så sött allesammans!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0