"trögjoggat"

Gick tungt att jogga:( Fick lite ont i magen också så jag var tvungen att ta en paus mitt upp i allthop, suck. Gick väl antagligen tungt att jogga eftersom jag inte gick upp föränn efter 12 idag. Då blir man lätt seg hela jäkla dagen, tråkigt men sant. Förstår mig faktiskt på de som väljer att inte träna på sätt och vis men ändå inte. För visst fan är det drygt som attan, inte känns det bra de där minuterna man kämpar på och på sätt och vis "bränner ut" sig själv. Det kan jag ju inte sticka under stolen med direkt. Nej, riktigt drygt är det men ack så värt det ändå i längden. Det är känslan efteråt som är guld värd. Nu efter jag joggat trots att det gick lite halvknackigt känns det ändå jäkligt bra att ha fått "gett järnet".

För övrigt tog det hela(!?) 35 minuter att jogga idag. Men då hade jag som sagt var en paus p g a min mage plus att jag sprang en bra bit efter ett skoterspår istället för på vägen. Trodde spåret skulle elda in på den vanliga vägen efter ett tag men det gjorde den inte så det slutade med att jag fick springa över djupsnön och upp på den vanliga vägen igen. Detta eftersom det var riktigt jobbigt att jogga efter skoterspåret eftersom man sjönk ner rätt mkt med fötterna. Det var lite "segjoggat" med andra ord. Lättare då när man kom ut på vanliga vägen igen även om det som sagt var kändes tungt överlag att springa idag.

Nej, nu ska jag ut och ta en promenad med min käre pojkvän. Fick lite mersmak på att vistas utomhus, trots allt. Efter det blir det till att slänga sig in i duschen och stretscha.

Fan, jag vill att det ska hända nåt. Nåt överaskande och spännande men jag kan inte sätta fingret på exakt vad jag vill ska hända. Men nånting borde kunna ske tycker jag.

Hm, ska kanske ringa nån kompis lite senare. Vore trevligt att prata lite med nån som man inte pratat med på ett tag. Lr kanske jag ringer Helena, vem vet?:)

Nej, nu drar jag ut i mörkret. Lr ja, det finns ju gatulysen till viss del men ändå:P Ha de bra så länge!

Kommentarer
Postat av: Madde

Mm, hehe. Jo han jobbar, hur så? Tack tack! Hehe ja jag tyckte det var dags. Kram

2009-01-22 @ 17:11:44
URL: http://minimadde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0