Talk to me

Hur kan det vara så enkelt och naturligt att prata om allt och inget med vissa personer medans det med andra inte går alls? Visst kan man säga att tjejer generellt sätt har lättare för att prata men så behöver faktiskt inte alltid vara fallet.
Det är svårt att prata med vissa personer för det är som att man inte vet vad man ska säga trots att det ju i själva verket finns en massa saker att prata om.

Suck, ibland önskar jag att alla i min omgivning skulle vara enkla att prata med. Känns som att livet skulle vara enklare då. Det kanske inte skulle vara det men det känns åtminstone som att det skulle bli mindre missförstånd o s v. Dessutom upplever iaf jag det som att det är enklare att lära känna en person om man verkligen kan prata med varandra. Känns som att man kommer varandra närmare då.

Jag tycker alla som har "talets gåva" ska vara tacksamma för det. Visst finns det stunder då det är bättre att tiga också men vissa stunder måste man faktiskt kunna säga något för att göra nåt åt situationen i fråga (ni förstår säkert vad jag menar).
Så alla ni som läser detta: - Våga prata för det är viktigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0